Lily Collins cuki képekkel köszöntötte szülinapos apukáját, Phil Collinst

2023. január 31.
Phil Collins 72. születésnapját ünnepelte, a jeles alkalomból pedig természetesen lánya, Lily Collins is felköszöntötte – méghozzá egy különleges albummal.
lily-collins-phil-collins-szulinap-koszontes-apa-lanya

Az Emily Párizsban 33 éves sztárja megható apa-lánya albummal emlékezett meg szülinapos édesapjáról. Lily Collins az Instagramon kívánt boldog születésnapot apukájának, Phil Collins énekesnek, aki idén töltötte be 72. évét. A különleges válogatásba Lily Collins olyan képeket gyűjtött, amiken hasonló pozícióban, illetve ruhákban van, mint apukája, az albumhoz pedig az „amilyen az apja, olyan a lánya” szavakat fűzte hozzá.

Lily Collins azt is hozzátette: „Köszönöm, hogy állandó inspiráció, állandó nevettető, állandó legenda vagy. Nagyon szeretlek és teljes szívemmel téged ünnepellek ma.”

A kommentszekcióból egyébként nagyon úgy tűnik, sokan nem is tudták, hogy az Emilyt megformáló színésznő a Grammy-díjas Phil Collins lánya. A sorozatbeli kollégái közül azonban többen is jókívánságaikat küldték édesapja felé: a Mindyt alakító Ashley Park és az Antoine Lambert-t megformáló William Abadie is felköszöntötték az énekest.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images