Angelina Jolie-nál már beköszöntött az ősz – gyönyörű kabátban érkezett meg Olaszországba

2024. augusztus 28.
A mai napon kezdetét veszi a Velencei Filmfesztivál, éppen ezért Hollywood legnagyobb sztárjai érkeztek meg Olaszországba. Angelina Jolie ezúttal bebizonyította, hogy nem csak ősszel lehet ballonkabátot viselni.
Angelina Jolie a Velencei Filmfesztivál előtt

Ha Angelina Jolie-ról és az öltözködésről van szó, akkor elsőnek vélhetően a letisztult, monokróm darabok jutnának az eszünkbe. Az Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas színésznő ugyanis remekül ötvözi a kényelmes és praktikus ruhadarabokat az elegáns megjelenéssel, éppen ezért a rich mom megtestesítőjeként is emlegetik. Angelina Jolie ezúttal ismét megmutatta, hogy bizonyos alapdarabok nem ismernek évszakot. 

A mai napon kezdetét vette a Velencei Filmfesztivál, ahová Hollywood legnagyobb sztárjai – köztük Angelina Jolie –, már a rendezvény kezdete előtt megérkeztek. A színésznő érkezése után pedig el is kezdte forradalmasítani az őszi ballonkabátot. Jolie a rich mom stílusát ezúttal egy szezonális alapelemre cserélte. A színésznőt a Maria című, készülő filmjének vetítése előtt vették észre, miközben egy kétsoros, klasszikus bézs khakiszínű kabátot visel.

Angelina Jolie a Velencei Filmfesztivál előtt

Angelina Jolie a Velencei Filmfesztivál előtt

Mivel a nyár még javában tart, a kabátot rövid ujjúvá alakították. Angelina Jolie megjelenéséhez egy hozzá passzoló övet, illetve egy fekete napszemüveget társított. Jolie a kabátja alá egy fehér pólót, illetve egy bő szárú fekete nadrágot választott. Az összeállítást egy fekete Mulberry csizmával koronázta meg. Még csak pár hét, mire hivatalosan is beköszönt az ősz, azonban úgy tűnik, hogy a sztárok lélekben már érzik az évszakváltást. 

Forrás: Marie Claire Fotó: Getty Images