Angelina Jolie óarany szettben tündökölt legújabb premierjén

2024. április 16.
Angelina Jolie valóságos istennőként vonult a The Outsiders bemutatóján, csillogó ruhája mellett ráadásul egy új tetoválást is villantott.
Szőke hajjal kapták lencsevégre Angelina Jolie-t

Múlt hétvégén mutatták be a Broadwayen az Angelina Jolie produceri közreműködésével készült The Outsiderst, amiben a színésznő lánya, Vivienne Jolie-Pitt is közreműködött. A darab a Tom Cruise, Matt Dillon és Patrick Swayze főszereplésével készült ikonikus 1983-as mozi (A kívülállók) adaptációja, amit ezúttal musicalként álmodtak a színpadra. A színházi világba is belekóstoló Angelina Jolie lenyűgöző szettben jelent meg a premieren: földig érő, csillogó óarany ruhát viselt, amit egy rezes köpennyel tett igazán sejtelmessé és szinte archaikussá. 

Az egyszerű, letisztult szabásvonalakat Angelina Jolie túlméretezett, geometrikus fülbevalókkal kompenzálta, melyek nemcsak szépen keretezték a színésznő arcát, de igazán egyedivé is tették a lookot. A smink tekintetében szintén nem bízta a véletlenre a dolgot Brad Pitt exfelesége: a klasszikus Hollywood ragyogását megidéző szett mellé hangsúlyos szemsminket és csoda szép vörös rúzst választott.

Angelina Jolie egyébként nemcsak a ruhájával öltöztette aranyba a testét, de legújabb tetoválásával is – bal alkarja belső oldalára a „Stay gold” szavakat varratta, amivel szintén a The Outsiders előtt tisztelgett: ezt mondja ugyanis az egyik karakter egy Robert Frost-versre utalva.

Természetesen senkit nem lepett meg, hogy Angelina Jolie ilyen egyszerű, de nagyszerű szettben jelent meg a nagy eseményen, hiszen a színésznő híres jó ízléséről és nőies szettjeiről. Mi most összegyűjtöttük személyes kedvenceinket.

Angelina Jolie legszebb premierruhái

1. Angelina Jolie az Örökkévalók premierjén

A színésznő még 2021-ben viselte ezt az elképesztően kifinomult szettet: a fehér ing és fekete szoknya párosítása radikálisan túlmutat a klasszikus ünneplőtematikán, bebizonyítva, hogy az elcsépeltnek tűnő párosításokból is kijöhet valami nagyon különleges.

2. A kis fekete

A „kis fekete” tényleg sosem megy ki a divatból, ezt Angelina Jolie is bebizonyította szintén az Örökkévalók bemutatóján – ezúttal Olaszországban. A színésznőt gyakran láthatjuk feketében és mindig csodásan áll neki a drámai stílus.

3. Mesebeli jégkirálynő

Angelina Jolie 2019-ben, a Demóna című film premierjén viselte ezt a különleges, csillogó részletekkel rakott ezüstös estélyi ruhát. Bár a karaktere a feketébe öltözött gonosz Demóna volt, ebben a szettben inkább lélegzetelállítóan szép jégkirálynőre hajaz.

4. Angelina Jolie egyszerűen hófehérben

A színésznő a The Breadwinner 2017-es bemutatóján viselte ezt a klasszikus szabású, mégis csoda szép darabot. Angelina Jolie ritkán visel színeket és előszeretettel választ „konzervatívabbnak” mondható, sokat takaró fazonokat, mégis mindig hihetetlenül nőies és sugárzó a vörös szőnyegen.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images