Angelina Jolie mesterien kombinálja a praktikus, de mégis extravagáns ruhadarabokat

2024. május 27.
Angelina Jolie a hétköznapokban előszeretettel viseli a letisztult, monokróm ruhadarabokat. A színésznő nemcsak a praktikus, hanem az elegáns ruhadarabokat is remekül kombinálja. Az utóbbi időben a „rich mom” stílus megtestesítőjeként is emlegetik.
Angelina Jolie mesterien ötvözi a praktikus, de mégis extravagáns ruhadarabokat

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az úgynevezett „csendes luxus” stílus, amely elsősorban a visszafogott ruhadarabokra épül. Gondoljunk csak csillogó és hatalmas logókkal ellátott cipőkre, nadrágokra és pólókra, amelyet még az utca túloldaláról is felismerhetnénk. A csendes luxus alappillére nem más, mint az, hogy „felismerhetetlen” és letisztult ruhadarabok díszítsék a gardróbunkat. De mi a helyzet az édesanyákkal, akiknek egy nap mindössze néhány percük, vagy maximum fél órájuk van elkészülni? Úgy tűnik, hogy a „quiet luxury” trendet felváltotta a „rich mom energy”. Az utóbbi években pedig az is nyilvánvalóvá vált, hogy ennek a stílusirányzatnak a megtestesítője nem más, mint Angelina Jolie Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas színésznő. Angelina Jolie ugyanis remekül ötvözi a kényelmes és praktikus ruhadarabokat az elegáns megjelenéssel. Néhány híresség farmerben és tornacipőben járja az utcákat, Jolie azonban magas sarkú cipőben intézi a napi teendőket. 

Angelina Jolie nemrég egy késő délutáni ebédre tartott, amikor lencsevégre kapták Los Angeles utcáin. A színésznő minimalista, azonban mégis kifinomult stílusával teljesen levette a lábáról a közönséget. Jolie egy lábszárközépig érő fekete ruhát viselt, amelyet egy hosszú fekete szövetkabáttal párosított. Megjelenéséhez egy Christian Louboutin magas sarkút, illetve egy Celine táskát társított. Angelina Jolie összeállítása láthatóan egyszerű ruhadarabokból állt, azonban mégis hihetetlenül elegáns megjelenést kölcsönzött a színésznőnek. 

@marieclairehun

Angelina Jolie mesterien kombinálja a praktikus, de mégis extravagáns ruhadarabokat.🕶️ Az utóbbi időben a „rich mom” stílus megtestesítőjeként is emlegetik. Olvass bővebben a színésznő stílusáról a marieclaire.hu-n! #angelinajolie #fashion #divat #streetfashion

♬ LUNCH BILLIE EILISH – Ell ☆

A legtöbb híresség hétköznapi kiruccanásait két dolog jellemzi: vagy tesztelik a kifutótrendeket (gyakran az említett trendeket elindító tervezőktől kölcsönzött darabokon keresztül), vagy a ruhatáruk legegyszerűbb ruhadarabjait kombinálják. Angelina Jolie azonban egy teljesen más forgatókönyvhöz ragaszkodik, így a már korábban megvásárolt dizájnerdarabjait viseli újra és újra. Éppen ezért Angelina Jolie a remek példája annak, hogy egyszerű ruhadarabokkal és remek kiegészítőkkel csodás összhatást lehet elérni.

1. Angelina Jolie hatalmas táskával vette nyakába a várost

Angelina Jolie hatalmas táskával vette nyakába a várost

Angelina Jolie hatalmas táskával vette nyakába a várost

Angelina Jolie korábban egyetértett azzal, miszerint a fekete-fehér színkombinációk soha nem mennek ki a divatból, éppen ezért előszeretettel viseli ezeket a letisztult ruhadarabokat. Az A-listás színésznő az év elején New Yorkba látogatott, így ezen alkalomból egy bokáig érő, fekete-fehér szövetkabátot egy bő szárú nadrággal és egy szintén fekete, V nyakú blúzzal párosította. Jolie megjelenését egy hatalmas táskával és napszemüveggel egészítette ki. 

2. Angelina Jolie monokróm nadrágkosztümje

Angelina Jolie monokróm nadrágkosztümje

Angelina Jolie monokróm nadrágkosztümje

Jolie gardróbja vélhetően tele van monokróm színekkel, amelyre ez a bézs kosztümje is remek példát jelent. Az elegáns összeállításhoz a színésznő egy egyszerű bő pólót, egy fekete-fehér táskát és napszemüveget társított.

3. Angelina Jolie talpig fehérben 

Angelina Jolie talpig fehérben

Angelina Jolie talpig fehérben

Angelina Jolie-t többnyire fekete ruhakölteményekben láthatjuk így nem kis meglepetést váltott ki azzal, amikor tavaly nyáron egy teljesen fehér ruhában, illetve egy világos, oversize blézerben lépett ki az utcára. A színésznő láthatóan előszeretettel hasznosítja újra jól bevált dizájnerdarabjait, hiszen ez a táska már több alkalommal is felvillant Jolie kezében. 

4. Angelina Jolie talpig feketében 

Angelina Jolie talpig feketében

Angelina Jolie talpig feketében

A színésznőt az év nagy részében fekete összeállításokban láthatjuk. Legyen szó egy elegáns nadrágkosztümről, amelyet egy csipkés trikó díszít, vagy egy teljesen hétköznapi outfitről, kétségtelen, hogy Angelina Jolie mindig büszkén viseli az elegancia jegyeit. 

Forrás: Marie Claire Fotó: Getty Images