Mihalik Enikő végzet asszonyaként csábít a Balmain legújabb kampányában

2024. szeptember 02.
Mihalik Enikő lett a Balmain Hair világmárka legújabb kampányának arca. A magyar modell lélegzetelállítóan fest a kampányhoz készült képeken.
Mihalik Enikő Balmain Hair

„50 év örökség és stílus ünneplése. A Sebastian Faena által forgatott „1974” című kampány visszarepít bennünket a Balmain Hair gyökereihez, tisztelegve az 1970-es évek merész szellemisége és változatos divatja előtt. Az elbűvölő Eniko Mihalik és Ilham Mestour művészeti igazgató részvételével ez a kampány egy óda a kezdetekhez” – írta a Balmain Hair luxus-hajkozmetikumokat gyártó világmárka az Instagram-oldalán megosztott posztban. 

Ahogy a posztban is írták, a világhírű brand a magyar modellt, Mihalik Enikőt választotta a kampány főszereplőjének, aki egészen káprázatosan néz ki a róla készült képeken.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

BALMAIN HAIR (@balmainhair) által megosztott bejegyzés

Mihalik Enikő a megjelenésével tökéletesen megidézte az 1970-es évek stílusát. A modell végzet asszonyaként pózol a kampányhoz készült képeken.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

BALMAIN HAIR (@balmainhair) által megosztott bejegyzés

Mihalik Enikő karrierje az 1990-es évek végén kezdődött, amikor is felhívta magára a figyelmet egy tehetségkutató versenyen. Innen indult el az a lenyűgöző út, amely során olyan neves márkák kifutóin sétálhatott, mint a Chanel, a Louis Vuitton vagy a Gucci. Rendszeres résztvevője volt a világ legnagyobb divatheteinek, mint például a milánói, párizsi vagy New York-i divathétnek. Enikő egy időre aztán félretette a kifutók világát, mivel 2021 nyarán született meg kislánya, Eva Rose.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

BALMAIN HAIR (@balmainhair) által megosztott bejegyzés

Mihalik Enikő és férje, Korányi Dávid 2020-ban találkoztak egymással, és azonnal szerelmesek lettek. A közös kislányuk, a kis Eva Rose 2021 júliusában született meg. Mihalik Enikő csak ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak a lányát, leggyakrabban egy 24 óráig elérhető, majd eltűnő Instagram-storyban szokott róla képet posztolni, de azt is csak úgy, hogy édes göndör fürtjein kívül semmi se látszódjon belőle.

Fotó: Getty Images