Mihalik Enikő edzés közben villantotta meg elképesztő alakját

2024. május 08.
Mihalik Enikő kipróbálta a mostanában felkapott gépi pilatest, mi pedig nem találjuk a szavakat a modell elképesztő alakjára.
Mihalik Enikő alakja

Mihalik Enikő az Intagram-sztorijába töltött fel néhány videót arról, ahogy kipróbálja egy barátnője pilates-stúdiójában a gépeket. Csodás alakját látva valószínűleg senki nem gondolná, hogy Mihalik Enikő mostanában nem szokott rendszeresen edzeni, pedig a modell erről vallott az egyik posztjában. „A test nem felejt… Max, ha nem mozogsz három évig, majd megszakadsz egy olyan gyakorlatban, amit anno a kisujjadból kiráztál” – írta Mihalik Enikő az egyik videója mellé.

Nem találjuk a szavakat Mihalik Enikő elképesztő alakjára

Nem találjuk a szavakat Mihalik Enikő elképesztő alakjára

Mihalik Enikő kislánya, a kis Eva Rose három évvel ezelőtt született, tehát valószínűleg a modellnek az anyaság miatt nem jutott az elmúlt időben ideje a testedzésre. Nem mintha a sport hiánya egy kicsit is meglátszana az alakján.

A sport hiánya egy kicsit sem látszik Mihalik Enikőa alakján.

A sport hiánya egy kicsit sem látszik Mihalik Enikő alakján.

Mihalik Enikő rendszeresen enged bepillantást a mindennapjaiba. Legutóbb például a férjével, Korányi Dáviddal vett részt a Save Venice elnevezésű rangos jótékonysági rendezvényen New Yorkban, ahol szerelmesen pózoltak a kamerák előtt.

Mihalik Enikő és Korányi Dávid 2020-ban találkoztak egymással, és azonnal szerelmesek lettek. A közösségi médiában megosztott képeik bizonyítják, hogy a pár még mindig rajong egymásért. Közös kislányuk, a kis Eva Rose 2021 júliusában született meg. Mihalik Enikő csak ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak a lányát, leggyakrabban egy 24 óráig elérhető, majd eltűnő Instagram-storyban szokott róla képet posztolni, de azt is csak úgy, hogy édes, göndör fürtjein kívül semmi se látszódjon belőle.

Fotó: Getty Images