Mihalik Enikő sikkes miniruhában, végtelenül hosszú lábakkal pózolt New York utcáin

2024. június 03.
Mihalik Enikő fantasztikusan néz ki azokon a friss fotókon, amiket a minap osztott meg az Instagram-oldalán. A magyar modell egy fekete miniruhában pózolt New York napsütötte utcáin.
Mihalik Enikő ruhája

A világhírű magyar modell a minap megosztott néhány divatos képet, amik New York utcáin készült. A fotókon Mihalik Enikő látható, amint egy fekete mini Sézane ruhában pózol a gyönyörű napsütésben. A sikkes képek mellé Enikő mindössze ennyit írt: „French girl on the UES”,  azaz francia lány (utalva a francia ruhamárkára) az Upper East Side-on. (A New Yorkban található Upper East Side lakónegyed tehetős polgárairól, elegáns éttermeiről és a Madison Avenue menti designer üzleteiről ismert.)

A fekete Sézane ruhát Mihalik Enikő egy pár csatos fekete cipővel, és arany ékszerekkel egészítette ki, miközben hosszú haja hátul kontyban volt összefogva. A magyar modell letisztult, de mégis nagyon hangulatos képeit imádták a követői, akik lájkokkal és dicsérő kommentekkel fejezték ki tetszésüket.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés

Volt, aki a kommentek között azt is megjegyezte, hogy Mihalik Enikő az idővel csak egyre szebb és fiatalabb lesz – ezzel pedig mi csak egyetérteni tudunk! Ráadásul a modell csodás alakját látva valószínűleg senki nem gondolná, hogy Mihalik Enikő mostanában nem szokott rendszeresen edzeni.

A modell nemrég az Instagram-sztorijába töltött fel néhány videót arról, ahogy kipróbálja egy barátnője pilates-stúdiójában a gépeket, és a következőket írta a videók mellé: „A test nem felejt… Max, ha nem mozogsz három évig, majd megszakadsz egy olyan gyakorlatban, amit anno a kisujjadból kiráztál” – írta Mihalik Enikő.

Mihalik Enikő kislánya, a kis Eva Rose három évvel ezelőtt született, tehát valószínűleg a modellnek az anyaság miatt nem jutott az elmúlt időben ideje a testedzésre. Nem mintha a sport hiánya egy kicsit is meglátszana az alakján.

Fotó: Getty Images