Mindenkit levett a lábáról Daniel Craig és felesége a Velencei Filmfesztiválon

2024. szeptember 04.
Daniel Craig és felesége, Rachel Weisz remekül kiegészítik egymást és habár a sztárpárt ritkán lehet együtt látni, általában mindenkit elbűvölnek. Ez a Velencei Filmfesztiválon sem történt másképp.
Mindenkit levett a lábáról Daniel Craig és felesége

Kétségtelen, hogy az angol színész, akit mindenki csak „James Bondként” ismer, nemcsak a filmekben, hanem bizony élőben is leveszi a lábáról a közönséget. Az 56 éves Daniel Craig sármosabb, mint valaha, hiszen a vörös szőnyegen nemcsak elegáns, hanem ultradögös is. 

Daniel Craig és felesége, Rachel Weisz remekül kiegészítik egymást, és habár a sztárpárt ritkán lehet együtt látni, általában mindenkit elbűvölnek. Tavaly például Katalin hercegné is izgatottan üdvözölte őket a wimbledoni teniszbajnokságon. Daniel Craig és Rachel Weisz ezúttal a Velencei Filmfesztiválon vitte el a show-t. Craig és felesége a keddi Queer premierjén pózoltak együtt a vörös szőnyegen és mi tagadás, remekül festettek együtt. A színész visszafogott öltözékével egy kedves gesztust is tett felesége felé, ugyanis hagyta, hogy ő ragyogjon – szó szerint – a középpontban. 

Daniel Craig és Rachel Weisz a Velencei Filmfesztiválon

Daniel Craig és Rachel Weisz a Velencei Filmfesztiválon

Craig talpig fehérben pózolt a kamerák előtt, a fehér öltönyét pedig egy fényes hatású, barna cipővel kombinálta. Az összeállításhoz egy túlméretezett napszemüveg is társult, amely remekül mutatott az új frizurájával. Új megjelenése meglepte rajongóit, azonban nagyon úgy tűnik, hogy hosszú tincsei új filmjének, a Wake Up Dead Man: A Knives Out Mysterynek köszönhető. A forgatás júniusban kezdődött el.

Mindeközben Rachel egy gyönyörű, kék csillogós, pánt nélküli estélyiben tündökölt a színész oldalán. A ruhát egy gyémánt nyaklánccal és piros rúzzsal egészítette ki. 

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images