Lehet, hogy végre megvan az új James Bond?

2023. május 12.
Régóta mennek a találgatások, hogy ki lesz az, aki majd átveszi a stafétát Daniel Craigtől, és most egy szokatlan jelenség alapján lehet, hogy végre tényleg megvan a befutó.
James Bond, a férfiideál - de ki lesz a következő szívtipró titkosügynök?

Az a színész, aki megszemélyesítheti az ikonikus ügynököt, James Bondot, szinte azonnal legendastátuszba kerül. Ezért is érthető, miért tartja izgalomban az egész világot a kérdés, hogy ki lesz majd a következő, aki magára öltheti a 007-es ügynök szerepét.

Daniel Craig öt filmben személyesítette meg ezt az ikonikus karaktert, és szeretné átadni az öltönyét valaki másnak, és ez a valaki más talán kezd testet ölteni. Pár nappal ezelőtt jeleztek a fogadóirodák, hogy az egyik szerepre esélyes színészre, a brit Aaron Taylor-Johnsonra tett fogadások száma nagyon megugrott, így talán valami előrelépés történhetett a kiválasztási folyamatban.

Bennfentesek úgy tudják, hogy Taylor-Johnson nemrégiben megjelent Californiában a szereppel kapcsolatos meghallgatáson, ahol a film producerei nagyon elégedettek voltak vele. A találgatásokat az is megerősítette, hogy a színész az elmúlt időszakban nagyon kigyúrta magát, amit szintén a szerep miatt történhetett, sőt, még az ikonikus, fegyvert előrántó nyitójelenet próbafelvételét is leforgatták vele, ami nagy sikert aratott a készítők körében.

 

Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson

Az esélyesek között emlegetik még Henry Cavillt, aki legutóbb Supermanként tűnt fel a vásznon, illetve Tom Hardyt is. Ugyanakkor a film producerei legalább 15 évre terveznek majd az újonnan kiválasztott James Bonddal, így talán emiatt is esélyesebb lehet a 32 éves Taylor-Johnson a 40 éves Cavillel szemben.

Forrás: dailymail.co.uk, Fotó: Getty Images