Ha nem készülnek el ezek a pocsék filmek, sosem szeretnek egymásba a következő sztárok

2023. január 04.
A kritikusok és a nézők is utálták az alábbi filmeket, ám a főszereplők valószínűleg még így sem bánják, hogy szerepeltek bennük. Ezek a filmek hozták ugyanis el számukra az igaz szerelmet.

Zöld Lámpás

Blake Lively és Ryan Reynolds hálás lehet azért, hogy elkészült a Zöld Lámpás.

Ryan Reynolds kétségkívül egyik legborzalmasabb filmje – ha nem a legborzalmasabb – a Zöld Lámpás. A mozi 200 millió dollárból készült, a pénztáraknál viszont alig hozott valamit, de a Rotten Tomatoes kritikai oldalon is mindössze 26 százalékra értékelték. Egy szó mint száz, a Zöld Lámpás egy nagyon rossz film. Blake Lively és Ryan Reynolds mégis hálás lehet azért, hogy elkészült, mivel ennek a filmnek a forgatásán ismerkedtek meg egymással. A forgatás után néhány hónappal már túl is estek az első randin, 2012-ben összeházasodtak, a többi pedig már történelem.

Csípem a családod

Adam-Brody-Leighton-Meester

Adam Brody és Leighton Meester 2013 elején randizni kezdtek, majd 2014-ben összeházasodtak.

A Csípem a családod egy 2011-es független mozi, ami nem hagyott túl nagy nyomot a filmtörténelemben. Mindössze 300 ezer dolláros bevételt hozott, és 31 százalékot kapott a kritikusoktól. Egy pozitív hozadéka mégis csak lett a filmnek: itt ismerkedett meg egymással Adam Brody és Leighton Meester, akik 2013 elején randizni kezdtek, majd 2014-ben összeházasodtak. A párnak ma már két gyereke van.

Gengszter románc

Ben Affleck és Jennifer Lopez

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2002-ben kezdtek randizni.

A 2000-es évek legikonikusabb párja is egy borzalmas film forgatásán habarodott egymásba. A Gengszter románc 54 millió dolláros költségvetésből készült, amiből mindössze 6 millió dollárt hozott be az amerikai mozikban. A Time annak idején a mozitörténelem egyik legnagyobb bukásának nevezte a filmet. A kritikusok is mindössze 6 százalékot adtak neki, és azt is kiemelték, hogy a szereplők között egyáltalán nem volt kémia… Nos, lehet, hogy a filmvásznon nem illetek egymáshoz, a valóságban azonban csak úgy izzott köztük a levegő: igen, Jennifer Lopezről és Ben Affleckről van szó. 2002-ben kezdtek randizni, ugyanabban az évben eljegyezték egymást, végül 2004-ben előbb az esküvőt fújták le, majd szakítottak. A rajongók legnagyobb örömére azonban majd’ 20 év után újjáéledt a szerelmük.

Álmok otthona

Daniel Craig és Rachel Weisz már korábban is ismerték egymást, de a szerelem a forgatás során alakult ki köztük.

Az Álmok otthona című film is nevetségesen alacsony értékelést kapott a kritikusoktól: mindössze 6 százalékon áll, és a mozipénztáraknál is hatalmasat bukott. Daniel Craig és Rachel Weisz azonban még így is jól jött ki a dologból: bár már korábban is ismerték egymást, a szerelem a forgatás során alakult ki köztük. Mire a filmet bemutatták, ők már házasok is voltak. 2018-ban született meg a közös kislányuk.

Hajsza egy gyilkos után

megan-fox-machine-gun-kelly

Megan Fox és Machine Gun Kelly a Hajsza egy gyilkos után című filmben dolgozott együtt.

A 2020-as év legmenőbb párja is egy béna film forgatásán ismerkedett meg egymással: Megan Fox és Machine Gun Kelly a Hajsza egy gyilkos után című filmben dolgozott együtt. A mozi 15 millió dollárból készült, de csak 229 ezret hozott konyhára. Nem sokkal a forgatás befejezte után a pár randizni kezdett, és a mai napig együtt vannak.

Forrás: Buzzfeed Fotó: Getty Images

Olvass tovább!