Nicole Kidman merész dekoltázzsal pózolt új sorozata premierjén

2024. szeptember 05.
Nicole Kidman gyönyörű, éjfekete ruhában érkezett új sorozatának hollywoodi premierjére, ahol nem csak az alkotást, de a színész káprázatos megjelenését is kitörő lelkesedéssel fogadták.
Nicole Kidman premier ruha

A gyönyörű világsztár újra bizonyította, hogy az életkor nem más, csupán egy szám: ragyogóan festett a „The Perfect Couple” hollywoodi premierjén, amelyet az egykori legendás Egyptian Theatre-ben tartottak meg szeptember 4-én, szerdán. A színésznő 57 évesen is lenyűgözően festett mélyen dekoltált, testhezálló, fekete ruhájában, amely tökéletesen kiemelte karcsú és légies alakját.

Nicole Kidman fekete estélyi ruhája egyszerre elegáns és szexi

Nicole Kidman fekete estélyi ruhája egyszerre elegáns és szexi

Nicole Kidman együtt pózolt fiatalabb kollégáival is, köztük a 34 éves Meghann Fahyval és a 33 éves Eve Hewsonnal, akikkel közösen szerepel a sorozatban.

Nicole Kidman Meghann Fahy és Eve Hewson színésznőkkel közösen szerepel a sorozatban

Nicole Kidman Meghann Fahy és Eve Hewson színésznőkkel közösen szerepel a sorozatban

Nicole Kidman ruhája egyedi Ferragamo darab volt, anyagában pedig annyira áttetsző, hogy még alsóneműje is láthatóvá vált alatta. Jason Bolden stylist választotta ki hozzá a tökéletes Paris Texas cipőt, az összeállításhoz pedig a híresség még egy fekete szmokingblézert is felkapott a vállára. Adir Abergel mesterfodrász gondoskodott Nicole Kidman dús, szőke hajkoronájáról, míg Gucci Westman sminkmester a színésznő porcelánfehér, tökéletesen sima arcbőrét hangsúlyozta ki finom kontúrozással.

Külső kódTörlésSzerkesztés

A The Perfect Couple egy hatrészes krimi-dráma, amelyben Nicole Kidman a híres írónőt, Greer Garrison Winburyt alakítja. A sorozatban egy váratlan haláleset forgat fel mindent, a történetben pedig mindenki gyanússá válik.  A színésznő a premier kapcsán elárulta, hogy kifejezetten rajong a rejtélyekért, az pedig külön örömöt okozott számára, hogy nemcsak színészként, hanem producerként is részt vehetett a sorozat elkészítésében.

Forrás: DailyMail, Fotó: GettyImages

Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés