Nicole Kidman merészen kivágott ruhában mutatta meg elképesztő alakját

2024. január 22.
Az 56 éves Nicole Kidman ezúttal a legújabb sorozatának premierje alkalmából lépett a vörös szőnyegre.
Nicole Kidman Versace ruha

Bár hűvös volt vasárnap New Yorkban, az időjárás nem tartotta vissza az ausztrál sztárt, Nicole Kidmant attól, hogy egy hihetetlenül sokat mutató ruhát viseljen az Expats című új sorozatának premierjén. Az 56 éves színésznő egy hát nélküli, combig érő hasítékkal rendelkező fekete Versace ruhában vonult végig a vörös szőnyegen, amely tökéletesen megmutatta lenyűgözően tónusos alakját.

Nicole Kidman egy hát nélküli, combig érő hasítékkal rendelkező fekete Versace ruhában vonult végig a vörös szőnyegen

Nicole Kidman egy hát nélküli, combig érő hasítékkal rendelkező fekete Versace ruhában vonult végig a vörös szőnyegen

A bámulatos szettjét Nicole Kidman elegáns gyémánt fülbevalókkal, karkötőkkel és fekete tűsarkú cipővel egészítette ki. Eperszőke fürtjeit leengedve, középen elválasztva és lágy hullámokban hordta.

A bámulatos Versace ruhát Nicole Kidman elegáns gyémánt fülbevalókkal

A bámulatos Versace ruhát Nicole Kidman elegáns gyémánt fülbevalókkal egészítette ki

Egy podcastinterjúban a színésznő nemrég őszintén mesélt arról, milyen kihívásokkal kell szembenéznie ötvenesnőként Hollywoodban. Kidman hangsúlyozta, hogy ma már nem hagyja, hogy mások véleménye határozza meg a döntéseit. Inkább az érzéseire hallgat ahelyett, hogy a külső elvárások, vagy nyomás befolyásolná. „Hajlamos vagyok gyors és őrült döntéseket hozni. Úgy hívom ezeket, hogy tinédzser döntések, mert soha nem gondolok a következményekre” – árulta el.

Mint kiderült, ugyanilyen önbizalommal és magabiztossággal áll a divathoz is – nem hagyja, hogy a ruhaválasztásaiban mások elvárásai befolyásolják. „Csak próbálok mentálisan jól lenni, mert máskülönben azon kellene aggódnom, hogy mit gondolnak az emberek” – tette hozzá, majd azt is elárulta, hogy sosem szokta elolvasni, milyen reakciókat vált ki egy-egy ruhaválasztása az emberekből. „Nem igazán akarom tudni. Csak megakadályozna abban, hogy továbbra is azt tegyem, amit akarok” – mondta a színésznő.

 

Forrás: Hello! Fotó: Getty Images