Nicole Kidman dögös platinaszőke hajat újított

2024. március 26.
Nicole Kidman vagány új külsővel kápráztatta el rajongóit: a Hatalmas kis hazugságok sztárja vadócosan tépett, platinaszőke bobot vágatott, a menő lookot pedig egy túlméretezett Balenciaga bőrdzsekivel egészítette ki.
Okos hírességek - Nicole Kidman

Sokáig rezes, szőkésbarna hajjal hódított, most azonban visszatért a platinaszőkéhez Nicole Kidman. És milyen jól tette! A Hatalmas kis hazugságok sztárja hétfőn mutatta meg vadiúj külsejét követőinek, és nem túlzás azt állítani, hogy rajongói kitörő lelkesedéssel fogadták az új, vagány lookot. A friss fotókon az 56 éves Nicole Kidman nemcsak hidrogénszőkére festette a haját, de le is vágatta azt – új frizurája egy tépett, vadócos hatást keltő, kicsivel vállig érő bob, ami csodásan keretezi a színésznő karakteres arcát. 

Nicole Kidman természetesen hozzá is öltözött a frizuraváltáshoz: a fotókon egy menő, túlméretezett Balenciaga bőrdzsekit visel, ami egyszerre kiegészíti és ellenpontozza az éterien szőke, mégis nagyon friss és modern külsőt. A képeket itt lehet megnézni:

Nicole Kidman a filmvásznon már számtalanszor bebizonyította, hogy mennyire sokoldalú karakter, de a magánéletben is rendre meglep minket merész és viszonylag gyakori stílusváltásaival. Nem olyan régen az ausztrál Vogue címlapján láthattuk őt elég szokatlan helyzetben – akkor egy kígyóval a nyaka körül, mélyen dekoltált csipkebodyban pózolt, de a vörös szőnyegen sem riad vissza a merészen kivágott daraboktól. 

Annyi biztos, hogy szerintünk elképesztően jól áll Nicole Kidmannek, hogy hosszú, gyakran lágy hullámokba bodorított fürtjeit rövid bobra cserélte – már alig várjuk, hogy mivel rukkol elő legközelebb!

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images