Nicole Kidman és férje a tengerparton romantikáztak

2024. január 06.
Nicole Kidman és férje, Keith Urban 13 éves lányukkal élvezték a tengert és a napsütést – és még a családi programba is beiktattak egy kis romantikázást.

Nagyon úgy tűnik, hogy Nicole Kidman és Keith Urban között még mindig dúl a szerelem: bár a páros 2006 júniusában házasodott össze, még közel 20 évvel később is alig bírják levenni a kezüket egymásról. A színésznő és férje egy sydney-i tengerparton töltött el egy csodás napot, ahová kislányuk, a 13 éves Faith is elkísérte őket.

Az 56 éves Nicole Kidman egy egész felsőtestet takaró kék mintás dresszben érkezett, míg férje, a szintén 56 éves Urban büszkén mutatta meg kitetovált felsőtestét egyszerű, fekete fürdőnadrágjában. Faith fehér bikiniben és laza, rózsaszín vászonszettben – ingben és sortban érkezett a partra. Bár alapvetően családi programról volt szó, Nicole Kidman és Keith Urban azért tudtak egy kis időt szakítani rá, hogy kettesben is legyenek: egymást átkarolva, szerelmesen andalogtak a part mentén, láthatóan alig bírták levenni egymásról a kezüket. A szerelmes képeket ITT lehet megnézni.

Nicole Kidman és Keith Urban egyébként Faith mellett egy másik kislányt is nevel, a 15 éves Sundayt, emellett a Hatalmas kis hazugságok sztárjának van két gyereke az előző, Tom Cruise-zal kötött házasságából is – a 28 éves Connor és a 31 éves Bella.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images