Lily Collins csillogó arany ruhában feszített az Emily Párizsban 4. évad 2. részének premierjén

2024. szeptember 11.
Lily Collins egy szenzációs arany ruhában vonult végig a vörös szőnyegen kedden az Emily Párizsban 4. évad 2. részének premierjén Rómában.
Emily Párizsban: Lily Collins arany ruhába bújt a premierre

A 35 éves Lily Collins gondoskodott arról, hogy mindenki szeme rátapadjon a premieren, ahol az Emily Párizsban sorozat szereplői is csatlakoztak hozzá, többek között Ashley Park, Camille Razat, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo és az alkotó Darren Star.

Lily Collins egy látványos, bordázott, csillogó arany ruhában jelent meg a vörös szőnyegen, aminek vállpántjai vaskos aranyláncokból álltak. A hihetetlen ruhát még egy csomó arany karkötővel és egy aranygyűrűvel is feldobta. A színésznő az aranyszetthez egy fekete, nyitott orrú cipőt párosított, így megvillanthatta hibátlan, vörös színű pedikűrjét. Fekete, bob stílusú haja pont úgy ragyogott, akárcsak a színésznő.  Az összhatást tekintve Lily Collins úgy festett, mint egy római istennő.

Lily Collins egy szenzációs arany ruhában érkezett az Emily Párizsban 4. évad 2. részének premierjére

Lily Collins egy szenzációs arany ruhában érkezett az Emily Párizsban 4. évad 2. részének premierjére

Mire számíthatunk az Emily Párizsban 4. évad 2. részében?

Az Emily Párizsban 4. évad 2. része 2024. szeptember 12-én jelenik meg a Netflixen. A sorozat ott folytatja, ahol az ötödik rész végződött. Vigyázat: spoilerveszély!  

Az Emily Párizsban 5. epizódban Emily Gabrielt választotta Alfie helyett. Camille és Sofia véget vetett a kapcsolatuknak. Camille megtudja, hogy nem terhes, de úgy dönt, hogy nem mondja el Gabrielnek, mert attól tart, hogy megbántja és elfordul tőle.

Lily Collins karaktere, Emily valamikor elutazik Párizsból Rómába, bár még mindig nem világos, miért hagyja el várost, de ahogy a következő részek beharangozójából kiderül: különleges találkozásban lesz ott része.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images