Lily Collins vicces videóban mutatja meg, hogyan készült „traumafrufruja” az Emily Párizsban 3. évadához

2022. december 29.
Aki látta már az Emily Párizsban új évadát, azt is tudja, hogy Lily Collins friss frizurával veszi be a francia fővárost. Most azt is megmutatta, hogyan készült az ikonikus – és nagyon is jelentéses – haj!

Talán nem spoilerezzük el menthetetlenül az Emily Párizsban 3. évadát, ha eláruljuk, hogy a főszereplő Emily Cooper (Lily Collins) új frizurával folytatja párizsi kalandjait. Az évad elején Lily Collins frufruval jelenik meg, amit nem is hagy kommentár nélkül a sorozat: többször is élcelődnek rajta, hogy a merész frizuraváltás Emily nehéz élethelyzetéből fakad, és még „traumafrufruként” is hivatkoznak a stílusra.

Emily-Parizsban-Lily-Colling-haj-frufru

Lily Collins most azt is megmutatta, hogyan készült a friss look: bár a sorozat szerint Emily magának vágta le a haját, Collins frizurája (természetesen) profik kezei között alakult.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

A Lily Collins Instagram-oldalára posztolt láthatólag remek hangulatú videón Gregory Russell sztárfodrász igazgatja Collins haját, hogy tökéletesen hozza a párizsi sikket – ő az, aki rendszeresen formázza és vágja Collins haját, illetve olyan sztárok firzurájáért felel, mint Kate Hudson vagy Anya Taylor Joy.

Az Emily Párizsban legújabb évada december 21-én premierezett a Netflixen. Az első két évad sikere rengetegen várták izgatottan a Párizsba költöző amerikai marketinges, Emily Cooper szerelmi és szakmai bonyodalmait, amiket glamúros ruhák, szép emberek és persze a párizsi élet végletekig sztereotipizált képe tesznek tökéletes limonádévá.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images

Olvass tovább!