Lily Collins főszereplésével jöhet a Polly Pocket film

2023. augusztus 01.
A Barbie bombasztikus sikere után a Mattel egy másik játéka univerzumát is életre keltené: a Polly Pocket-filmet a tervek szerint Lena Dunham rendezné, míg a főszerepet Lily Collins kaphatja.

Valószínűleg sokan emlékeznek a kilencvenes évek végén, kétezres évek elején hódító Mattel-játékra, a Polly Pocketre: ezek a mini „házikók” apró bútorokat és pici figurákat rejtettek és a Barbie-babákhoz hasonlóan világszerte kislányok százezrei rajongtak értük.

A Margot Robbie főszereplésével készült Barbie film elképesztő sikere után most a Polly Pocket univerzum is filmadaptációt kaphat – méghozzá nem is akármilyet! Robbie Brenner, a Mattel filmes tervekért felelős producere július 26-án megerősítette a Varietynek, hogy már megvan a Polly Pocket forgatókönyv, ami állítólag „szenzációs”. A szöveget nem más jegyzi, mint a Girls ikonikus író-rendező-színésznője, Lena Dunham, a főszerepet pedig az Emily in Paris főszereplője, Lily Collins kaphatja.

A Polly Pocket-filmmel kapcsolatos első hírek még 2021-ben kaptak szárnyra, de túl sok részletet máig nem igazán lehet tudni a produkcióról. A Variety értesülései szerint lehetséges, hogy a sztori egy fiatal lány és egy mini Polly Pocket figura barátságáról szólhat. Még azt sem lehet tudni, hogy Collins mellett milyen más sztárok csatlakoznak majd a produkcióhoz, de a színésznő 2021-es Instagram posztjával már bebizonyította, hogy elkötelezett Polly Pocket-rajongóként tökéletes választás a főszerepre:

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images