Olivia Wilde egy igazi őszi pucérruhában mutatta meg elképesztő alakját

2024. szeptember 13.
Bár az elmúlt időben egyre kevesebb sztárt lehetett pucérruhában látni, Olivia Wilde továbbra is ragaszkodik ehhez a szexi trendhez. És milyen jól teszi! A színésznő csodásan nézett ki!
Olivia Wilde pucérruha

Néhány napja lett vége a New Yorki-i divathétnek, amire idén is rengeteg híresség látogatott ki. Olivia Wilde is egy volt a sztárok közül, aki tiszteletét tette az eseményen. A 40 éves színésznő Michael Kors 2025-ös tavaszi-nyári show-ján vett részt, természetesen egy Michael Kors ruhában.

Olivia Wilde a csipkés pucérruhájában

Olivia Wilde a csipkés pucérruhájában

Olivia Wilde korábban is nagy rajongója volt a pucérruháknak, és nagyon úgy tűnik, hogy nem is hagyja kikopni ezt a trendet. A divatbemutatóra ugyanis egy fekete csipkével díszített, teljesen átlátszó darabot választott. A ruha alatt egy nude színű mídert viselt, hogy – ezúttal – elkerülje a villantást, valamint egy extra magas derekú bugyit húzott. A megjelenését egy pár hegyes orrú magas sarkúval, egy fekete kistáskával és visszafogott arany ékszerekkel tette teljessé. Haját leengedve, lágy hullámokban viselte.

Olivia Wilde korábban is nagy rajongója volt a pucérruháknak

Olivia Wilde korábban is nagy rajongója volt a pucérruháknak

Talán kijelenthetjük – Olivia Wilde-ot látva –, hogy  a pucérruha viselésének legjobb módja ebben a szezonban, ha az rengeteg csipkével van díszítve.

Olivia Wilde nevét a Doktor House című sorozatnak köszönhetően ismerte meg a nagyközönség, és azóta bebizonyította, hogy nemcsak színésznőként, hanem rendezőként is meg tudja állni a helyét Hollywoodban.

Karla Welch stylist segítségének köszönhetően Olivia Wilde folyamatosan izgalmas ruhákban mutatja meg magát, amelyek soha nem okoznak csalódást. A színésznő hajlamos a merész, mégis klasszikus sziluetteket és különleges részleteket előnyben részesíteni. Nem fél a mély dekoltázsoktól és áttetsző anyagoktól sem. Ha valami drámai és merész, azt Olivia Wilde büszkén viseli.

Fotó: Getty Images