Merész és izgalmas – Olivia Wilde leglátványosabb ruhái a vörös szőnyegről

2024. április 17.
Olivia Wilde megtalálta a helyét a vörös szőnyegen – a Nincs baj, drágám (Don't Worry Darling) sikere óta számos díjátadón láthattuk. A színész-rendező a mindennapokban inkább a laza stílust részesíti előnyben, talán éppen ezért keltenek akkora feltűnést a vörös szőnyegen felvonultatott izgalmas, nem egyszer vadító ruhái.
Olivia Wilde ruhája
  • A Doktor House című sorozatban ismerte meg a világ.
  • Olivia Wilde ma már nem hiányozhat egy rangos vörös szőnyeges eseményről sem.
  • A stílusa mindig kifogástalan, a következőkben Olivia Wilde legmerészebb ruháiból mutatunk válogatást.

Olivia Wilde nevét a Doktor House című sorozatnak köszönhetően ismerte meg a nagyközönség, és azóta bebizonyította, hogy nemcsak színésznőként, hanem rendezőként is meg tudja állni a helyét Hollywoodban.

Karla Welch stylist segítségének köszönhetően Olivia Wilde folyamatosan izgalmas ruhákban mutatja meg magát, amelyek soha nem okoznak csalódást. A színésznő hajlamos a merész, mégis klasszikus sziluetteket és különleges részleteket előnyben részesíteni. Nem fél a mély dekoltázsoktól és áttetsző anyagoktól sem. Ha valami drámai és merész, azt Olivia Wilde büszkén viseli.

Mutatjuk az 6 kedvenc vörös szőnyeges ruháját!

 

Olivia Wilde Chanel ruhája

Vaditó zöld Chanel ruhában Olivia Wilde

Vadító zöld Chanel ruhában Olivia Wilde

Olivia Wilde ebben a zöld Chanel szoknya-kosztümben jelent meg 2022-ben a velencei filmfesztiválon. A klasszikus Chanel zakó alá egy fekete melltartót vett, és egy fekete bőrcsizmával zárta a szettet.

Olivia Wilde káprázatos Gucci ruhája

Látványos sárga ruhában ragyogott Olivia Wilde

Látványos sárga ruhában ragyogott Olivia Wilde

Még ugyanazon a napon egy másik, rendkívül látványos ruhában is megmutatta csodás alakját. Olivia Wilde az este folyamán egy egyedi készítésű Gucci ruhában ragyogott – a különleges darab egy tollakkal bélelt, gyémántokkal díszített köpennyel és derékról lelógó, ékköves csípőláncokkal volt kiegészítve.

Olivia Wilde kék bársonyban

Bámulatosan festett Olivia Wilde a kék ruhájában

Bámulatosan festett Olivia Wilde a kék ruhájában

Az olasz tervező, Alberta Ferretti műve ez az indigó színű együttes. A bársony szettet Olivia Wilde egy Barbie-rózsaszín, hegyes orrú magas sarkúval párosította 2022-ben a CinemaCon eseményen.

Olivia Wilde vadító melltartós ruhája

Elegnés és egyben vadító volt Olivia Wilde ruhája

Elegáns és egyben vadító volt Olivia Wilde ruhája

A 2023-as Oscar-afterpartira Olivia Wilde a Gabriela Hearst 2023-as őszi-téli kollekciójából választott egy rendkívül egyedi ruhát. A színésznő remekül megtalálta az egyensúlyt az elegáns és vadító megjelenés között.

Olivia Wilde flitteres pucérruhája

Flitteres pucérruhában pózolt Olivia Wilde

Flitteres pucérruhában pózolt Olivia Wilde

Olivia Wilde egy ezüstös, áttetsző, kristályokkal díszített Alexandre Vauthier pucérruhában kápráztatott el mindenkit Los Angelesben a 2022-es Academy Museum Galán.

Olivia Wilde sellő fazonú Valentino ruhája

Ebben a csillogó ruhában is bámulatosna festett Olivia Wilde

Ebben a csillogó ruhában is bámulatosan festett Olivia Wilde

Ez a gyönyörű Valentino sellő fazonú ruha nem maradt észrevétlenül. A különleges szín az enyhe csillogással párosítva tökéletes választásnak bizonyult a vörös szőnyegre. Olivia Wilde ismét fantasztikusan nézett ki.

Közreműködött: Gabányi Kinga, gyakornok Fotó: Getty Images