Olivia Wilde új szintre emelte a pucérruhát – lényegében hiányzott a ruhájának a fele

2024. április 16.
Olivia Wilde egy merész, mégis rendkívül elegáns pucérruhában vonult a vörös szőnyegen.
Olivia Wilde pucérruha

Szombaton rendezték meg Los Angelesben a „tudomány Oscar-díjának” nevezett Breakthrough Prize Awards díjátadót. A Mark Zuckerberg, Sergey Brin és Anne Wojcicki által 2012-ben alapított éves díjátadó ünnepségen világszerte elismert tudósok eredményeit ünneplik, és a nyertesek akár 3 millió dolláros pénzdíjat is hazavihetnek. 

A díjátadó ünnepség természetesen arra is jó alkalom, hogy a technológia és a tudomány legnagyobb elméi elvegyüljenek Hollywood elitjével. Idén olyan sztárok sétáltak a vörös szőnyegen Elon Musk és Bill Gates mellett, mint Kim Kardashian és Alicia Keys, vagy éppen Olivia Wilde.

Olivia Wilde egyike volt az este legjobban öltözött sztárjainak. A színésznő egy fekete Galvan London ruhát viselt, amely elölről kifejezetten egyszerűnek tűnt, hosszú ujjakkal, magas nyakkivágással és földig érő szoknyával.

Olivia Wilde új szintre emelte a pucérruhát

Olivia Wilde új szintre emelte a pucérruhát

Amikor azonban Olivia Wilde oldalra fordult, láthatóvá vált a a ruha széles és merész derékkivágása, és a hosszú, combig érő hasítéka. A különleges pucérruha két különálló részét közepén egy hosszú fehér szövetcsík fogta össze, ami élénk színt kölcsönzött a megjelenésének, és stratégiailag eltakarta a csípőjét.

Amikor Olivia Wilde oldalra fordult, láthatóvá válta a ruha széles és merész derékkivágása

Amikor Olivia Wilde oldalra fordult, láthatóvá vált a a ruha széles és merész derékkivágása

A színésznő hagyta, hogy nem mindennapi pucérruhája ellopja a reflektorfényt, és csak egy pár fekete szandált és egy hosszú gyémánt fülbevalót tett hozzá a szettjéhez. Körmeit cseresznyepirosra festette, és csillogó rózsaszín ajkakkal, fekete szemceruzával, valamint laza, vállra omló hullámokkal tette tökéletessé a megjelenését.

Persze nem ez volt az első alkalom, hogy Olivia Wilde egy ennyire bevállalós ruha mellett döntött. A Harry Stylesszal való szakítása után egy gyakorlatilag teljesen átlátszó bosszúruhában vonult a vörös szőnyegen.

Fotó: Getty Images