Olivia Wilde óarany estélyijét bármikor szívesen elfogadnánk

2020. január 13.
Csillogó, de visszafogott, kivágott, de sejtelmes, hiszen földig érő, etno, de nem túlságosan földanyás: nincs mit ragozni, Olivia Wilde ruhája egyszerűen tökéletes. 

Wilde a Hollywood Critics Association Awards-on jelent meg ebben a bohó Etro összeállításban, amit sötétzöld hatalmas nyaklánccal és fülbevalóval egészített ki. Azért is nagyon jó választás ez a ruha, mert a mély V nyakivágás nyújtja az alakot, nagyítja a kableket és igen, még egy ekkora nyaklánc is simán elfér rajta.

Ha szeretjük a csillogást, akkor Oliviához hasonlóan érdemes nekünk is egy fokkal kevésbé szemvakítóan fényes darabot választani: egyrészről ez sokkal minőségibbnek és drágábbnak látszik egy ilyen ruha, másrészről pedig nem törik meg rajta annyira a fény, tehát az apró redőket és hurkákat sem mutatja meg annyira, mint egy diszkógömbszerűen csilogó darab.

Nagyszerű választás volt a szett mellé a sötétbarnából mézszőkébe átmenő balayage frizura is, mely tengerparti széthúzott hullámaival tovább fokozta az etno-hatást. Továbbá nagyon kellett a looknak a füstös, sötétbarna retro szemsmink is, mely mélységet és keretet ad a színésznő világos szemének és nagyszerűen emeli a bohó lookot.

Fotó: Getty Images