Divat és természet találkozása a Cukovy legújabb kollekciójában

2024. szeptember 14.
A Cukovy legújabb kollekciója a divat és a természet találkozására épít. Az Ethereal Bloom darabok a folyamatos lelki fejlődést jelenítik meg: a márka finoman ötvözi a merész, virágzó részleteket modern, elegáns funkcionalitással. Minden darab a sokoldalúságot hangsúlyozza, valamint megragadja a természet csodáinak egy-egy röpke, múló pillanatát.

Eklektikus kontrasztok, multifunkcionális darabok, harmonikus modernitás – az Ethereal Bloom kollekció a sportos és elegáns vonalvezetés között keresi az egyensúlyt. A kortárs divatmárka előszeretettel keveri a bonyolult mintákat, a finom hímzéseket, és visszanyúl a természetközeli elemekhez is. A Cukovy légies darabokat alkotva lágy pasztellszíneket kombinál élénk árnyalatokkal, amelyek együtt testesítenek meg egy kellemes, hűsítő tavaszi-nyári szellőt. 

„Az Ethereal Bloom kollekciónkban dinamikus és sportos formákkal is játszottunk, miközben igyekeztünk időtlen és ikonikus darabokat alkotni. Minden darab önismereti folyamatra, belső fejlődésre, lelki növekedésre reflektál – egyfajta nyitásra, mint egy éppen virágzó virág. Nagyon fontosnak tartom, hogy csak úgy, mint ebben a szériában, egyszerre öleljük át a bennünk rejlő lágyságot, erőt és kecsességet is” – emelte ki Poprádi Flóra, a Cukovy kreatív igazgatója. 

A CUKOVY-ról: 

A 2014-ben Tálosi Lívia által alapított CUKOVY magyar kortárs divatmárka, amelynek termékeit a fenntarthatóság, tartósság és játékosság jegyében készítik. Minden darab Magyarországon, magyar varrónők, művészek és beszállítók munkájával készül. A CUKOVY termékpalettája pufi dzsekikből, kabátokból, mellényekből, és kiegészítőkből (sapka, táska) áll. A márka egyediségét a kabátok cserélhető elemei (ujjak, kapucnik) adják, amelyekkel számtalan verzióban párosíthatjuk a termékeket. A CUKOVY kollekciókat az élénk színek, részletes kidolgozás, valamint a laza vonalvezetés jellemzik. A termékek természetes, prémium OEKO-TEX minősítésű anyagokból, újrahasznosított textíliákból készülnek. 

A funkcionális darabok hamarosan elérhetőek a www.cukovy.com-on, valamint a Cukovy Studioban.