A Cukovy új kollekciójával átlépheted a határaidat

2024. február 25.
Játékos, költői és szürrealista: a Cukovy Ethereal Reverie kollekciójában elmosódnak a határok. A pufi kabátok és kiegészítők magával ragadó utazásra invitálnak a tompa árnyalatokkal, éles fénykontrasztokkal és anyagjátékkal.
A Cukovy új kollekciójával átlépheted a határaidat

A kollekció óda a korlátok nélküli világhoz és a harmonikus természetközeliséghez. A márkára jellemző szétcsatolható és variálható széria transzcendens kalandra invitál, miközben alapvető, természetes emberi igényekre és érzésekre épít: a funkcionalitásra, a biztonságérzetre és a meleg, megnyugtató ölelésekre. Megjelennek a változatos textúrák, amelyek új jacquard és bársonyos anyagokkal egészülnek ki.

Részletek a Cukovy új kollekciójából

„Az ETHEREAL REVERIE kortárs elmélkedés az egységről, és a természettel való harmonikus kapcsolatról. A tervezés során fontos volt számomra, hogy igazán formabontó és futurisztikus darabokat alkossunk, miközben a márka örök játékosságát is előtérbe helyezzük” – mondta Poprádi Flóra, a Cukovy kreatív igazgatója.

Pufi kabátok az új Cukovy kollekcióból

A márka kínálata a szétcsatolható és variálható pufi kabátok mellett praktikus pufi kiegészítőket is felvonultat – többek közt sapkákat, sálakat, nadrágokat, szoknyákat és lábszármelegítőket.

Az ETHEREAL REVERIE kollekció

Csatlakozz az utazáshoz, ahol a határok elhalványulnak, az érzelmek alakot öltenek, a textúrák pedig saját történetüket mesélik el! Az ETHEREAL REVERIE darabok hamarosan elérhetőek a márka weboldalán, valamint a Cukovy Studióban.