Öt dolog teszi a szuperpasit!

2013. október 08.
M. Gary Neuman amerikai párkapcsolati szakértő ötszálas csokorba szedte a legfőbb tulajdonságokat, amiket egy tipikus, „érző” nő keres az Igaziban. Megnéztük, mik is ezek!

Beszélj velem!

A kiegyensúlyozott párkapcsolatban élő nők túlnyomó része átlagosan napi 30 percet kap párja idejéből, mindezt osztatlan figyelemmel a férfi részéről, iPhone-ok, notebookok, Nemzeti Sport és távirányító nélkül. Ezzel szemben a boldogtalan kapcsolatban élő nők 24 százaléka napi öt percnél is kevesebbet „jut”.

Élményutánpótlás

A munkahelyi gondok, a jelzáloghitel vagy a gyerekek születése is első körben darálja be a szerelmespárok közös programjait. A szórakozás, a közös élmények nélküli élet viszont egyenes út az elhidegüléshez, pedig a nőknek kell az izgalom is az ideális kapcsolathoz. Mi a megoldás hosszú távon? Heti minimum egy fix randi, amikor a munka, a pénz és a gyerek téma is háttérbe szorul.

Ez igen…

Család, karrier, csinos külső. A nőknek több fronton is helyt kell állniuk, így jogos az igény, ha mindez legalább részben sikerül, akkor verbálisan érkezzék némi elismerés párjuktól. Dr. Neuman szerint ugyanakkor nem lehetünk passzívak, mondjuk el, hogy pontosan mitől is érezzük úgy (virág, meglepetés, vagy bóközön), hogy ténykedésünk nem maradt észrevétlen.

Figyelj rám!

A miami szakértő szerint, legtöbb férfi nem is sejti, hogy valójában nem a legjobb hallgatóközönség, pedig egy nő kevés dolgot imád annál jobban, mint, ha valaki tényleg figyelmet tanúsít. Ha komoly, érzelmeket érintő dolgokkal kapcsolatban akarunk megnyílni, ügyeljünk arra, ne órákig tartó lelkifröccs-maratonba torkolljon, hanem legfeljebb 15-20 percet vegyen igénybe – egy átlagos férfiember tűrőképességéhez mérten.

.
Turbófokozatra kapcsolt gyengédség

Az ötös toplistába utolsóként véletlenül sem milliós autók, vagy ékszerek kerültek, hanem sokkal egyszerűbb, a férfiak részéről viszont nagyon is jó befektetésnek számító dolgok. Ölelések, csókok, puszik, simogatások, vagyis olyan gesztusok, amitől minden nő lába beremeg, legalábbis, ha a megfelelő férfitól érkeznek. M. Gary Neuman szerencsére az adagolásra is kitért: válasszuk ki öt, kedvenc érintési pontunkat párunkon, amiken akár 30 másodpercig kényeztethetjük őt különféle módokon. Egy hét múlva érezhető lesz a különbség!