Birkákat vett Jennifer Aniston

2013. október 25.
A görög hegyekre, a legelőkre, és a gyerekkorára emlékezteti kedvenc asztali dísze Jennifer Anistont.

Apró terrárium a kedvenc dizájn tárgya Jennifer Anistonnak. Az amerikai színésznő az Urban Magazine című olasz lap kérdésére válaszolt, és azt mondta, hogy azért veszi már a második, Sheep (Birkák) nevű kis üvegdíszt, mert hangulatuk mérhetetlenül emlékezteti gyerekkora európai időszakára.

Jennifer édesapja, John Aniston (eredeti nevén Anastasakis) krétai születésű amerikai színész, keresztapja pedig a Kojak filmeknek köszönhetően világhírűvé lett Telly Savalas volt. Jennifer kisgyerekként egy ideig Görögországban élt a családjával.

A miniatűr birkák, hegyek és legelők erre az időre emlékeztetik: „Felejthetetlen élmény volt, ami mindig eszembe jut, amikor csak meglátom a kis terráriumokat.”

A kis asztali kerteket egy brooklyni tervezőpáros üzletében lehet kapni, rendkívül sok verzióban. A birkás alkotásról ezt írják a dizájnerek: „Ezek az elragadó kis állatok egy egyliteres Erlenmeyer-lombikban laknak, és a jó minőségű, egészséges mohát legelészve hosszú életre számíthatnak.” A terrárium vásárlói hosszú csipeszt is kapnak, hogy a bégető jószágokat kedvükre ide-oda helyezhessék.