Bemutatkoznak a KREA karácsonyi vásárosai

2013. december 19.
Jegyezd fel a naptáradba! A KREA Kortárs Művészeti Iskolában december 20-án karácsonyi vásárt rendeznek, ahol a diákokkal közösen kora délutántól házi készítésű süteményekkel, fűszeres meleg italokkal, workshopokkal és egy új kiállítással várnak.

Fiók / Tervezők: Zlinszky Krisztina és Szabó Andrea
Mi rejlik „A fiókban” ? Varázslat, rég elfeledett tárgyak, színek, játék, egy csipetnyi természet, finomságok, amelyekből mindig egy különleges hangulatú történet születik. A KREA Kortárs Művészeti Iskolában enteriőrtervező szakán végzett páros szereti a tereket a legapróbb részletekig megtervezni, mert hisznek abban, hogy ettől válik egy enteriőr kifinomulttá. A lakás kiegészítők tervezése mellett kiállításokat, üzleteket, kirakatokat, házakat stylingolnak valamint kisebb nagyobb rendezvényeket; esküvőket, keresztelőket, családi eseményeket, piknikeket … Egy kis varázslat: és a hétköznapok ünneppé válnak! Itt találod őket a Facebook-on!

Polonszky / Tervező: Polonszki Tünde
Polonszki Tünde divattervező a Polonszky márka megalapítója. A KREA karácsonyi vásáron főként letisztult vonalvezetésű, szabásában és anyagában rafinált tervezésű ruhákkal vár  – gondolva az ünnepi hangulatra, de a hétköznapokra is. Akciós darabokkal is találkozhatsz!

Felichart / Tervező: Keresztes Felícia
Felichart
elnevezésű kezdeményezés keretein belül Kereszetes Felícia 2010 óta kis példányszámban sokszorosított, egyedi grafikájú termékeket készít. Termékei között találsz képeslapokat, ajándékkísérőket, hűtőmágneseket és falmatricákat – azok számára, akik a művészibb jellegű termékek iránt érdeklődnek. Célja, hogy meghittebbé tegye az ünnepeket és színesebbé az ajándékozás örömét.

Tervező: Gáti Anna
Gáti Anna meséket olvas, ír és rajzol. Történetei az önismeret és a felfedezés kalandjának kapui, ablakai. Gyere és kalandozz el a Mindegy Szigetre (a legújabb mesébe) – a karácsonyi KREA vásáron! Anna blogját itt találod!

Ternovszky / Tervező: Ternovszky Zita
Ternovszky Zita a formák nyelvén beszél. Számára egy enteriőr és egy nő teste egyaránt egy egységes szemléletrendszer kivetülésének különböző csupasz felületei. Tudja, hogy egy belső tér mitől kel életre és azt is, hogy egy nő mit keres, amikor ékesítené magát. A belsőépítészből lett ékszertervező az egyszerű formák, az ellentétek ütköztetése, a kemény és lágy, a matt és fényes textúrák ötvözésével letisztult, izgalmas, indusztriális ugyanakkor érzéki testékszereket alkot, láncokból, szíjakból, kötelekből, és különböző fém kellékekből.

BBprojects / Tervező: Balázs Beáta
A kolozsvári Művészeti és Design Egyetemen végzett formatervezés szakirányon, jelenleg a KREA enteriőrtervező szak másodéves hallgatója. A belsőépítészet mellett főként a gyerekbútorokért rajong, de a jövőben szeretné kipróbálni magát táska és kiegészítő tervezésben is. A KREA karácsonyi vásáron kiállított BBprojects székei a geometrikus formavilágot követik. Az volt a központi cél, hogy olyan székek, játékok jöjjenek létre, amelyek úgymond nyitott forráskódként jelennek meg a gyerekek előtt. Ez egy fajta lehetőséget és kihívást biztosít a gyerekek számára, ahogy képzelőerejüket és kreativitásukat szabadon használva újabb funkciókkal ruházzák fel azokat. Továbbá fontos szempont volt még a tervezés során, hogy a székek egyediek, nem összetéveszthetőek legyenek, magukba hordozva a felfedezés varázsát.

Bővebb információ itt!