Legyél designer egy napra!

2014. január 28.
Ha szeretnéd egyedien megtervezni a saját pólódat, szatyortáskádat, párnádat vagy konyhakelmédet a kedvenc grafikáddal és/vagy szövegeddel, akkor ott a helyed a PandArte és a Pink Lemon workshopján.


Alkoss szabadon, akár magadnak, vagy szeretteidnek egy szuper ajándékot. Nem kell mást tenned, mint megtalálni a neten a kedvenc grafikádat, szövegedet, idézetedet, bármivel kapcsolatban, és eldöntened, hogy pólót, vászontáskát vagy például párnahuzatot szeretnél. Természetesen saját szöveget és képet is választhatsz!

A téma is abszolút rád van bízva! Lehet a kedvenc színészed, színésznőd képe, Shakespeare vagy Müller Péter idézet, bulizással, lazasággal, jógával, Valentin nappal, nyárral, életfilozófiával, matematikával, kávézással, shoppingolással, szerelemmel kapcsolatos, a lényeg, hogy rólad szóljon!

Találd meg a képet, szöveget, vagy mindkettőt, és küldd el, hogy aztán Szabó Csilla, a Pink Lemon Fashion -től összeállítsa és megformálja.

A workshop helyszínén személyesen megtervezheted, hogy hova és hogy szeretnéd elhelyezni a kreatívodat és persze, hogy milyen betűtípussal! Majd megnézheted, hogyan készül el a saját tervezésű ajándékod! Ha esetleg nem állt össze a fejedben otthon, hogy mit készítenél, de szeretnéd kipróbálni, a helyszínen a szervezők segítenek neked!

Időpont:
2014. 01. 31. péntek

12:00 – 14:00
14:00 – 16:00
16:00 – 18:00
18:00 – 20:00

Helyszín: Pink Lemon Fashion – Budapest, 1136. Hollán Ernő utca 5. , 13-as kapucsengő

A további részleteket és feltételeket itt találod!