Fine dining étterem nyílik az il Bacio di Stilében

2014. április 15.
Az il Bacio di Stile bárja és fine dining étterme április 14-től páratlan étel- és italkülönlegességekkel, hazai és nemzetközi fellépőkkel és pazar kilátással várja vendégeit.

A l’Occhio di Stile (vagyis „A Stílus Szeme”) a nevéhez méltóan panorámát is kínál, ez azonban korántsem az egyetlen különlegesség, ami miatt érdemes mihamarabb ellátogatni a modern fine dining új, Andrássy úti fellegvárába.

Az étlapon szereplő fogásokat az étterem executive chefje, Fernando Trump álmodta meg, aki Dubaj – és a világ – legmagasabb épülete, a Burdzs Kalifa tetején található At.moshpere-ből igazolt át Budapestre. Az ételeket a modern európai konyha ihlette, a maradandó kulináris élményről pedig a főszakács mellett egy közel tizenöt szakácsból álló stáb gondoskodik. Az öt előételből, hat főfogásból és öt desszertből álló menüsor mellé közel 300 fajta borból választhatnak a vendégek.

A bár kínálatában számos ritkaságszámba menő whiskyt és konyakot kóstolhatunk, de kézműves sörökből és különféle tájakat, sőt korokat idéző koktélokból is széles lesz a választék. Az italok mellé az argentin főszakácsnak köszönhetően igazi műgonddal elkészített bárfalatkákból válogathatnak a látogatók. A bárt napközben egyedülálló kávé- és teaválasztéka miatt érdemes felkeresni, a feledhetetlen estékről pedig a finom italok mellett folyamatosan neves fellépők gondoskodnak majd.

„A figyelmes, szakértő kiszolgálás is a specialitásaink közé tartozik, éppen ezért rendkívül nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő felszolgáló személyzet kiválasztására is. Célunk, hogy a vendégek olyan éttermi élménnyel távozzanak tőlünk, amilyenben még sosem volt részük” – mondta el Küttel Gábor marketingvezető.