Scrapbook: gyűjtsd az életed egy albumba

2014. április 22.
PandArte ezúttal egy érdekes és látványos kézműves technikát mutat be a posztjában, aminek segítségével egy olyan albumot tudtok elkészíteni, amiben összegyűjthetitek életetek fontos momentumait, álmaitokat, és vágyaitokat.

Mit jelent a scrapbooking?

Egy scrapbook albumba életünk egy részét, töredékét, élményét gyűjtünk össze és örökítjük meg, nem is akárhogyan. Speciálisan erre a célra készített album alapot, mintás, színes papírokat és díszítőelemeket használunk, ezekkel tesszük különlegessé az oldalakat. Scrapbookingnak pedig azt a technikát nevezzük, mikor a fényképalbum díszítésével, a színekkel, az elrendezéssel a hozzá írt kommentekkel, történetmeséléssel vagy idézetekkel segítünk emlékezni az élményekre, a hangulatra, a fényekre, az illatokra.

Nagy felbontású képgalériáért kattints a képekre!

Hogyan néz ki egy scrapbook album?

Az album alapra scrapbook papírok kerülnek, illetve díszítőelemek, amik különféle anyagokból készülhetnek, fából, fémből, papírból, textilből, vagy akár madártollból – csak a fantázia szab határt. Gombokat, szalagokat, chipboardokat (karton díszeket), gyöngyöket, csipkéket, charmokat használunk. Ezeknek egy részét saját magunk készítjük, másokat meg lehet vásárolni. Festhetünk is, tintázhatunk, bélyegezhetünk vagy rajzolhatunk, firkálhatunk. Fontosak a kommentárok is, ezek, a fotóval együtt adják vissza azt az emléket, azt a hangulatot, amit meg szeretnénk örökíteni.

Tanuld meg a technikát – Workshop

A világ utat nyit annak az embernek, aki tudja, merre tart! Hogy ez mennyire igaz, azt szerintem már sokan tapasztaltátok. Ha tudatában vagy annak, miket szeretnél elérni és megvalósítani az életedben, de úgy igazán, akkor azok az álmok szépen lassan valóra válnak.

Hogy egy kicsit segítsünk összegyűjteni a vágyaidat, kitaláltunk egy scrapbook workshopot ( 04.26. ) , aminek a végén egy gyönyörű albumban láthatod viszont a terveidet, amit bármikor fellapozhatsz, ha elbizonytalanodnál, vagy ha egy kis energiára lenne szükséged!

Erre a workshopra bármiféle scrapbook-os tapasztalat nélkül is jelentkezhetsz. Ha van már gyakorlatod, az sem baj, akkor is élvezni fogod a közös alkotást.

Mi történik majd a workshopon?

Most szombaton Csizmadia–Fáth Edit segítségével, aki az országban a legszebb albumokat készíti, egy olyan scrapbookot készíthettek, amelyben egybefűzitek terveiteket, céljaitokat, kedvenc dolgaitokat. Szólhat szerelemről, családról, utazásról, karrierről, tervekről, örömökről, vagy akár a legyőzendő nehézségekről – vagy mindezekről egyszerre.

A végeredmény egy 15×15 centiméteres, 16 oldalas trendi minialbum lesz ebből a papírkészletből

Jelentkezés és további részletek itt!

Remélem tetszik nektek is az ötlet és találkozunk a workshopon!

PandArte