Eladó Catherine Deneuve kastélya

2014. április 25.
A Párizs kapujában álló, hatalmas és csodálatos parkkal körülvett palota a filmsztár rózsagyűjteményével együtt közel 4 millió euróért lehet a miénk.

A galériához kattints a képre

Eladó a franciák legnagyobb filmcsillagának a Párizstól 75 kilométerre fekvő Guainville-ben álló kastélya, hatalmas és gyönyörű kertjével együtt. A birtokot a Propriétés Parisiennes Sotheby’s International Realty vette az ajánlatai közé, és Marcello Mastroianni egykori élettársa, Chaiara Mastroianni színésznő édesanyja közel 4 millió eurót remél érte.

Catherine Deneuve, aki a mai napig imád filmezni, és igen aktív, rendszeresen itt pihen a forgatások között, illetve amikor szeretne kiszabadulni a párizsi pörgésből. Az ingatlaniroda közleménye nyilván nem említi a tulajdonos nevét, azt a francia lapoknak sikerült megfejteniük. A színésznő döntésének okát nem ismerik.

A 18. századi épületben 25 helyiség van, ezekből 8-10 hálószoba külön fürdőszobákkal. Emellett szalonok, könyvtár- és relaxációs szoba, összesen 1200 négyzetméteren. Külön értéke a helynek, hogy megmaradt a palotát körülölelő, eredeti vizesárok. A csodálatos parkban természetesen úszómedence is van. És még valami: egy komoly rózsagyűjtemény, amelyet a színésznő saját kezűleg szeret gondozni.