Mesebeli tájakon nyaralnak a legmenőbb divatfotósok

2014. május 15.
Dacolva a rossz idővel, vagy épp azért, gyönyörködjünk egy kicsit a legkülönlegesebb nyaralós helyszínekben, ahol egyes sztárfotósok is előszeretettel fordulnak meg.

A legnagyobb sztárfotósok, akik a Vogue divatanyagait legtöbbször jegyzik, ezúttal nem csodás divatfotóikkal kápráztatnak el bennünket, hanem álomszép helyszínekről készített képeikkel, ahol a leggyakrabban nyaralnak. Kell ennél jobb inspiráció nyári utazásainkhoz?

Inez & Vinoodh
A holland fotós páros, ha éppen nem New York-i otthonában tartózkodik, akkor a Bahamáktól délre fekvő Turks- és Caicos-szigetek földi paradicsomában élvezik a kristálytiszta tengert és a fehér homokos partot. (Nézd meg @inezvinoodh képeit az Instagramon is!)

Mario Sorrenti
Az olasz fotós téli szünidejét a wyomingi Jackson Hole síparadicsomban tölti, a nyárit pedig Deiaban. A hegyekbe vájt kicsiny mallorcai falu édeni sziklás öbleiről híres. (Nézd meg @mario_sorrenti_2 képeit az Instagramon is!)

Mert Alas
Két divatfotózás között Mert Alas társával, Marcus Piggottal Ibizára repül pihenni a villájába.
A vadregényes partokon töltött édes semmittevés és a pörgős klubélet kettőssége tökéletes a török fotós számára, mert így a sziget minden előnyét ki tudja élvezni. (Nézd meg @mertalas képeit az Instagramon is!)

Claudia Knoepel
Claudia Knoepel tökéletesen választ nyaralási helyszínt. Jegyezzük fel: a sziklába vájt Amangiri hotelt Utahban, a trendi Coqui Coquit a Tulum strandon, a Pelicano úszó bárt Jamaikában. Tökéletes úti célok álmaink listáján. (Nézd meg @claudia_knoepel képeit Instagramon is!)

Lachlan Bailey
Lachlan Bailey a legtöbbször Costa Ricát választja úti célul, ami alig öt órányira található New York-i házától. Az ausztrál fotós mintha autóba ülne, amikor saját repülőjére száll. Finom homokos part, azúrkék tenger, kókuszpálmák… Igazi édenkert a feltöltődéshez. (Nézd meg @lachlanbailey képeit az Instagramon is!)

Forrás: Vogue Paris