10 dolog, amire a strandon szükséged lehet

2014. június 17.
Hogy egy kicsit felkészültebbek legyetek, ha ismét jön a kánikula, a PandArte bloggere olyan dolgokat gyűjtött össze, amiknek nem csak nagy hasznát tudjátok venni a strandokon, de még divatosak is.

1. A jó nagy strandtörülköző nélkülözhetetlen, legyen szó akár homokos vagy sziklás strandról. Ezt nem csak arra tudod használni, hogy ráfeküdj, hanem arra is, hogy lefoglald vele a legjobb nyugágyat!

2. Sajnos egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy már képtelenség leégés vagy napszúrás nélkül kint lenni a napon, pláne 12 és 3-4 óra között! Ha ettől függetlenül mégis vízpartra vágyunk, tanácsos az árnyékban húzódni erre az időszakra. Ha pedig az árnyékos helyeket már elfoglalták, vagy nem is nagyon akad, akkor jól jöhet egy strandsátor, amit bárhová el tudunk helyezni.

3. Ha szeretnénk a fontos tárgyainkat, amelyek nélkül nem tudunk élni (mint például a mobilunk), biztos helyen tudni, ahol nem lesznek homokosak, jól jöhet pár tartó… amibe akár a hideg üdítőnket is beletehetjük.

4. Ha két napozás közben ennénk valami finomat, vagy csak vennénk egy újságot, hasznos tud lenni egy lenge ruha, amibe könnyen belebújunk és komfortosabbnak érezzük magunkat benne, mint egy szál bikiniben. A szalmakalap pedig a nyár állandó kelléke lehet, de nem csak a strandon! Az utcán is véd az erős napsugaraktól és még divatos is.

5. A beachen szeretünk mókázni. Egy vidám gumimatrac, vagy gumilabda mindig fel tudja dobni a hangulatot, ráadásul úszkálni is könnyebb velük a vízben.

6. A parton is lehetünk elegánsak és csinosak, és nem csak a bikininkben. Egy jól kiválasztott ruhadarab nappal, és az esti koktélpartin is öltöztet.

7. Kihagyhatatlan kellék a strandpapucs! Ma már rengeteg fazonú gumi- vagy műanyagszandált lehet találni, de a legkényelmesebb és legpraktikusabb mégis csak a flipflop marad!

8. Ha értékeinket nem tudtuk elhelyezni megőrzőben, jól jöhet egy cseles megoldás. Látszólag ez egy naptejes flakon, közben pedig egy nyitható doboz, amibe bele tudjuk tenni a pénzünket, telefonunkat, kulcsunkat.

9. Ha valaki szereti a tetoválásokat, de nem tervezi, hogy örökre a bőrén marad egy motívum, akkor egy ilyen ideiglenes megoldás tökéletes ötlet. Ráadásul ezek a típusú matricák gyönyörűen fénylenek a bronzbarna bőrön.

10. Korábban írtam már a strandtörülközőről. Íme egy hasznos kellék: egy olyan kiegészítő, amellyel a törülköző széleit le tudjátok rögzíteni a homokba, így a szél nem fújja el a parton.

Jó strandolást mindenkinek, ha újra itt a kánikula!

PandArte

A galériáért nagyobb méretben kattints a képre!