Állatkertek Éjszakája – szerezd be időben a jegyed

2014. augusztus 24.
Komoly az érdeklődés az augusztus 29-i országos rendezvényre. A fővárosi állatkert már elkezdte árusítani a belépő jegyeket.

Tizenhárom magyarországi állat- és vadasparkban éjszakáznak az állatok augusztus 29-én, pénteken. Az Állatkertek Éjszakáján részt vesz a Budakeszi Vadaspark, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Camponában található Tropicarium, a debreceni Nagyerdei Kultúrpark Állat- és Növénykertje, a győri Xantus János Állatkert, a Jászberényi Állat- és Növénykert, a Kecskeméti Vadaskert, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, a pécsi belvárosi Akvárium-Terrárium, a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum, a Szegedi Vadaspark és a veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark. Idén először a budapesti Füvészkert (hivatalos nevén az ELTE Botanikus Kertje) is csatlakozik a kezdeményezéshez.

Minden helyen esti illetve éjjeli nyitva tartással és különleges, egyedi programokkal várják az éber látogatókat. A részletekről, a nyitva tartási időről és (a fővárosban kombinálható) belépő jegyekről az egyes állatkertek saját honlapján olvashatunk.