Állatkertek Éjszakája – szerezd be időben a jegyed

2014. augusztus 24. |

Komoly az érdeklődés az augusztus 29-i országos rendezvényre. A fővárosi állatkert már elkezdte árusítani a belépő jegyeket.

Állatkertek Éjszakája – szerezd be időben a jegyed

Tizenhárom magyarországi állat- és vadasparkban éjszakáznak az állatok augusztus 29-én, pénteken. Az Állatkertek Éjszakáján részt vesz a Budakeszi Vadaspark, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Camponában található Tropicarium, a debreceni Nagyerdei Kultúrpark Állat- és Növénykertje, a győri Xantus János Állatkert, a Jászberényi Állat- és Növénykert, a Kecskeméti Vadaskert, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, a pécsi belvárosi Akvárium-Terrárium, a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum, a Szegedi Vadaspark és a veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark. Idén először a budapesti Füvészkert (hivatalos nevén az ELTE Botanikus Kertje) is csatlakozik a kezdeményezéshez.

Minden helyen esti illetve éjjeli nyitva tartással és különleges, egyedi programokkal várják az éber látogatókat. A részletekről, a nyitva tartási időről és (a fővárosban kombinálható) belépő jegyekről az egyes állatkertek saját honlapján olvashatunk.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Életmód

Mesés kerti oázis egy spanyol dizájnertől bútor

Mesés kerti oázis egy spanyol dizájnertől