Különleges csomagolást mindenkinek

2014. december 16.
Meglepetés! A PandArte bloggere karácsonyra készített nektek egy ajándékdobozt és több kísérőkártyát, amiket ingyenesen le tudtok tölteni, és meglepni vele szeretteiteket.

Szerettelek volna meglepni titeket egy kis aprósággal karácsonyra, úgyhogy a legszuperebb grafikus barátnőmmel közösen, készítettünk egy PandArtés ajándékdobozt és több üdvözlő kártyát mellé, amiket ingyenesen le tudtok tölteni és otthon összeállítani!

Remélem, nektek is tetszenek a grafikák, mert szerintem nagyon aranyos kiegészítői lehetnek a karácsonyi ajándékozásoknak. A dobozba apróságok férnek bele, például ékszerek, egy pár kesztyű, édességek, telefontok, kis figurák vagy egy közepes határidőnapló… Az ajándékkísérő pedig bármihez passzol.

A sablont egy klikkel le tudjátok tölteni, utána már csak egy színes nyomtató kell hozzá, na meg olló és ragasztó! Fontos, hogy ne sima papírra nyomtassatok, hanem egy kicsit vastagabb, jobb minőségre, hogy a doboznak legyen tartása. Egy vonalzó pedig jól jöhet majd, hogy az összehajtás könnyebb legyen.

Kattints a képre, ha le akarod tölteni a dobozt és az ajándékkártyát!

Ahány példányt kinyomtatsz, annyi dobozod lesz!

Egy nyomtatással pedig 6 db ajándékkísérő kártyád lesz!

Nagyon köszönöm Pjeczka Edina grafikusnak a munkáját, akit remélem, hamarosan már sokkal jobban be tudok nektek mutatni a blogomon, de addig is, itt találjátok a portfólióját. Most pedig letöltésre fel!!!

További ajándékcsomagolási ötleteket pedig a képre kattintva találtok.