Less be Kate Moss otthonába!

2015. február 17.
Minden idők egyik legsikeresebb szupermodellje a hatalmas gardóbszobáját is megmutatta!

„Mario Testino készítette ezr a portrét rólam és a lányomról. Imádom ezt a fotót, a fürdőrobánk éke.” – mondja Kate, aki imádja a vastag fotógyűjteményeket tartalmazó könyveket. A nappaliban látható „ördögi” festményt egyik jó barátja ajándékozta neki nászajándékul.

A brit topmodell rengeteg ikonikus ruhát megtarthatott munkái során: a legrégebbi darabja ez a John Galliano dzseki, amit még a tervező 1993-as tavaszi-nyári kollekciójának showján mutatott be Kate. Persze, a már jól bevált illatától sem tud megválni a topmodell: „Több, mint húsz éve használom a Chanel °5 parfümjét”.

Hatalmas táskakollekcióját egy nagyobb szekrénybe zsúfolta bele a topmodell: rengeteg fekete táskám van, de ezek is külön vannak osztályzva: van egy vintage- , egy nappali táskás-, és egy partitáskás polcom is, de külön gyűjtöm a Chanel-darabokat és a borítéktáskákat is.” – legtöbbször azért a jól bevált Louis Vuitton bowlingtáskáját hordja a topmodell.

„Tele van a gardróbom Louboutin cipőkkel… a kis fekete magassarkúnál nincs jobb!” – vallja Kate, akiről a tervező még egy cipőt is elnevezett.

A napszemüvegmániájáról is híres brit modell egyik fiókja tele van Ray-Ban-ekkel, de a ’70-es éveket idéző pilótaszemüvegeket és az órási változatokat is szereti, amikben biztonságban érzi magáta paprazzik elől.

Kate egy klasszikus Porsche 911S autót vezet – természetesen ez is fekete, ahogyan a vendégszobája padlózata is.