Tökéletes miniszabi a Tisza-tónál

2015. június 09.
Jártatok már a Tiszta-tó környékén? A PandArte bloggere most bemutatja nektek ezt a varázslatos helyet, ami még a Balatonnal is versenybe száll.

Nemrég hivatalosan is megkezdtük a nyarat a párommal, mégpedig a Tisza-tó partján, egy csodálatos hotelben, ami pontosan a tó partján fekszik. Ennek köszönhetően gyönyörű a kilátás, bárhonnan is nézzük, hiszen a természet teljesen körülöleli ezt a helyet. Persze az már csak a bónusz, hogy még a naplemente is látható a szobákból. Mindenképpen szeretném megmutatni nektek ezt a helyet, szerintem tetszeni fog nektek is!

Már amikor bekanyarodtunk a Balneum Hotel recepciójához nagyon tetszett, hogy nem egy óriási komplexum, hanem több kisebb épületből áll. Van egy nagyobb központi része, ahol a szobák vannak, mellette pedig különálló üdülőházak, apartmanok. Mi szobában foglaltunk szállást, ami nagyon hangulatos és barátságos volt, ez egyébként az egész hotelre jellemző. Semmi hideg luxus és pompa, tele van meleg hatású burkolatokkal és színekkel. Szépen harmonizál a természettel, ami mindenhol meg is jelenik. A szálloda parkjában csónakkikötő, napozó és horgászstég várja a vendégeket.

Persze van wellnessrész, fedett és nyitott élményfürdők, finn szaunák, gőzfürdő, fitneszterem, és különböző masszázsok, valamint arc- és testkezelések. Ebből mi a szimpla, 75 perces svéd masszázst próbáltuk ki, ez teljesen lelazított. Igazából most csak a teraszt és a kinti medencét használtuk, hiszen beköszöntött a nyár, és végre magamra szedtem egy kis színt is.

Azért is nagyon jó ez a környék, mert nem csak pihenni lehet, hanem kenuzni, motorcsónakozni, bicajozni, teniszezni, nagyokat sétálni, kicsit odébb pedig másfajta vízi extrémsportokat is ki lehet próbálni! Nekünk a motorcsónakozás jött be nagyon! Hatalmas élmény felfedezni a vadregényes tó szépségeit (most kezdenek majd nyílni a tavirózsák) és az állatvilágot. Közben az is izgalmas, amikor a zsilipeken keresztül néha a nagy sodrású Tisza folyón találod magad, amit ha átszelsz, egy újabb nyugodtabb öböl következik. Így simán el lehet lenni 2-2,5 órát a tavon.

Igazi meglepetés volt számunkra ez a hely, nagyon örülök, hogy megismertük. Szóval, ha ti is szeretitek a természet közeli, nyugodt, barátságos és egyben kalandos helyeket Magyarországon, próbáljátok ki!

Bővebb infó itt!

A galériáért kattints a képre!