A Nutellás fánk tejturmixon 2015 új desszertőrülete

2015. augusztus 10.
A legtitkosabb vágyad és a legrosszabb rémálmod egyben!

Megérkezett 2015 „cronutja”, amit lehet imádni, gyűlölni és valószínűtlen összegért megvásárolni. Egy ausztrál kávézó, a Foodcraft Espresso és egy sydney-i pékség összefogásából született meg ez a pokolian édes desszert, ami máris megőrjítette az internet népének édesszájú felét.


Az egyelőre még csak tíz ausztrál dollárért vesztegetett Tella Ball Shake tulajdonképpen egy Nutellával töltött fánk egy Nutellás tejturmix tetejére ültetve – mindez keresztüldöfve egy hatalmas szívóvszállal. Az ördögi kísértés megalkotója és a kávézó tulajdonosa Aki Daikos és partnere Simon Kappatos úgy rukkoltak elő ezzel az instant cukorsokkal, hogy a kávézó két legkedveltebb desszertjét házasították össze. Az eredmény pedig önmagáért beszél. Daikos elmondása szerint az édesség már is olyan népszerű, hogy délelőtt 11-re elfogyott az egész 400 darabos készlet. Ehhez egyébként 30, azaz harminc kilogramm Nutellát használtak fel!

Az azért valamit csak elárul a desszertről, hogy maga a tulajdonos is elismerte a Tella Ball Shake-ben rejlő szívroham-kockázatot, anélkül, hogy pontos kalóriaszámot tudott volna mondani. Félelmetesen gyönyörű és édesen ijesztő.