Képezd magad a luxus világában Luxury Branding kurzussal

2015. szeptember 15.
Szeptember 29-én kezdődik a Luxury Branding képzés, mely során a résztvevők széleskörű ismeretekre tesznek szert a luxusipar működésével kapcsolatban. Olyan oktatók segítenek nekik megismerni a luxus különböző területeit, akik nap, mint nap ebben az iparágban dolgoznak. Általuk egy olyan világ kulisszatitkaiba nyernek betekintést a hallgatók, amelyre ehhez hasonló mélységekben a bennfenteseken kívül még senkinek nem nyílt lehetősége.

A luxustermékek egyre nagyobb teret hódítanak és népszerűségük töretlen. Kevésbé érinti a válság a luxuscikkeket gyártó cégek szárnyalását, ugyanis aki egyszer megszokta a magas színvonalat és kiváló szolgáltatásokat, az a legvégsőkig ragaszkodik a luxustermékek fogyasztásához.

Mi a különbség prémium és luxus között?
Miért nem alkalmazhatóak a klasszikus marketing stratégiák a luxusban?
Mi a különbség a négyféle luxusfogyasztó között?

A fenti kérdésekre biztosan választ kapnak a hallgatók, de a kurzus részletes tematikája kiterjed többek közt a luxus alapfogalmainak ismertetésére, a luxusmárka építéséhez szükséges lépések áttekintésére, illetve a különböző luxusiparra jellemző marketingkommunikációs stratégiák és üzleti modellek megfelelő alkalmazására. Ezeken túl iparági érdekességekről, luxus fogyasztói szokásokról, új tendenciákról, és a fenntartható luxusról is tájékozódnak a résztvevők.

A kurzus két utolsó alkalmán a kapcsolatépítés, a szakmai titkok, és gyakorlatban szerzett ismeretek vannak előtérben. A két vezető oktatóhoz, Sümeghy Claudiához (Luan by Lucia Divatház brandmanagere) és Csajbók Mariannhoz (LanceCom Communications – Louis Vuitton, és a Swarovski hazai PR ügynökségének tulajdonosa) neves, a luxusipar különböző területein jártas szakemberek csatlakoznak beszélgetőpartnerként. Többek között például Rudits Károly, annak az étteremnek a vezetője, akit a Louis Vuitton párizsi delegációja kizárólagosan választott a brand magyar catering partnerévé. A kurzus résztvevői a Lou Lou kínálatából is kóstolót kapnak majd.

A Luxury Branding kurzus szeptember 29-től november közepéig tart majd, minden kedd este 18:30-tól 20:30-ig. 
A Lucia Divatakadémia olyan érdeklődők jelentkezését várja, akik a luxusiparban érdekeltek, speciális iparági ismeretekkel tervezik bővíteni tudásukat, illetve partner kapcsolatokat szeretnének építeni jelenlegi, vagy tervezett vállalkozásuk számára.

Ennek a prémium kategóriás képzésnek a létrehozásával az iskola olyan kis létszámú közösség megalakulását kívánja elősegíteni, melyben előadó és hallgató egymást támogatva mozdíthatja elő a hazai luxusvállalkozások és szakembereik fejlődését, sikerét.

További információ az alábbi linkeken érhető el, vagy érdeklődni lehet az academy@luanbylucia.com email címen, és a +36 20 957 1457 –es telefonszámon.

http://www.luanbylucia.com/hu/academy/luxury-branding-course

https://www.facebook.com/LuciaFashionAcademy