Az öt legizgalmasabb, új hotel a világ körül

2015. október 14.
Összegyűjtöttünk a legújabb, legkülönlegesebb luxusszállásokat, amelyek nem csak a pihenésünket szolgálják, de sajátos hangulatukkal maradandó élménnyé tehetik a nyaralásunkat.

1. Phum Baitang
Kambodzsában az ősi templom együttes, az Angkor Wat közelében található az öt csillagos luxushotel. A negyvenöt villából álló exkluzív szálló-, és wellness-létesítmény a zöldellő rizsföldek között szétszórtan épült fel, ezzel is belátást engedve a helyi közösség életébe.

2. Renwick
A Manhattan központjában kialakított különleges szálloda célja a művészeti vendégkör kialakítása volt. Az épület berendezését is az alkotó-dizájn ihlette, ezért a lakosztályokban a prémium berendezés mellett festőállványok, tinta és papír is az ügyfél rendelkezésére áll.

3. Six Senses Douro
A portugál Portotól mindössze 90 percre fekvő, 19. századi kastélyból kialakított gyönyörű hotel igazi kuriózumnak számít. A kivételes gyógyfürdőiről híres luxusszálló a természet szépségeit emeli ki, így nemcsak egzotikus, pompás kertjében lazíthatunk, de az éttermében felszolgált kizárólag organikus ételeket is megkóstolhatjuk.

4. Temple House Chengdu
A pekingi Swire Hotels legújabb létesítménye a város szívében felépült Temple House Chengdu. A luxusszálloda a Kulturális és Kereskedelmi Központ közelében áll, egyedi stílusával kitűnő szállást nyújtva azoknak a vendégeinek, akik a híres, helyi Óriás panda farmot szeretnék megtekinteni.

5. Beyond Benguerra Island
Lélegzetelállító trópusi paradicsom az Indiai-óceán közepén. A Beyond Benguerra igazi tengerparti luxus üdülőhely, ahol a portugál örökség ihlette legendák kelnek életre. A 13 nádfedeles bungaló saját medencékkel és tengerparttal közvetlenül a helyi természetvédelmi terület mellett található.