Amire szükséged lesz 2016-ban: kreatív tervező

2015. december 22.
Tervezd meg kreatívan a 2016-os évedet! A PandArte bloggere megmutatja nektek a legcsajosabb határidőnaplót.

Álmainkat, terveinket leírni egy papírra, vagy füzetbe mindig hasznos dolog. Igen ám, de én ezeket a bejegyzéseket sajnos elég sűrűn eltüntetem egy olyan helyre, ahonnan aztán soha sem kerül elő! Most találtam egy olyan ötletet, ami sokkal jobban és még esztétikusabban is rendszerezi ötleteinket, hogy el is jussunk a megvalósításukig, ez a : KREATÍV TERVEZŐ.

Formáld, ahogy csak szeretnéd!
Ebben a naplóban nekem az tetszik a legjobban, hogy abszolút a személyiségünkhöz tudjuk igazítani. Kiválaszthatjuk a mappa színét, aztán az összes belső papírt és a rengeteg kiegészítőjét is. Szóval kreatívan megtervezheted a kreatív terveződet, hogy aztán megtöltsd a gondolataiddal:) Itt most az én választásomat láthatjátok, ami a Carpe Diem fantázia nevet kapta.

Válaszd ki a mappát!
Egyébként ezek a tervezők ismerősek lehetnek a nagy scrapbook rajongóknak, hiszen annak az alapjaira épül. Bátran játszhatunk minden egyes oldal megtervezésével és kidíszítésével. Az egész úgy működik, hogy kiválasztasz egy mappát, ami ugye meghatározza a külsőt és az alaphangulatot. Ez különböző méretekben kapható…kinek mi fér a táskájába:)

Töltsd meg tartalommal!
Aztán jön a következő, egyben szerintem legfontosabb lépés is, a belső! Itt döntöd el, hogy határidőnapló lesz-e, vagy csak sima napló, és ha az előbbi, akkor a hónapokat, heteket és napokat milyen felbontásban szeretnéd viszontlátni.

Merülj el a dekorelemek világában!
Ezek után következik a hab a tortán, vagyis a különböző dekorelemek szelektálása, ami cseppet sem egyszerű feladat, hiszen hatalmas a választék:) Vannak például kategória elválasztó lapok, dekortapaszok, matricák, motivációs idézetek, különböző kapcsok és díszek, könyvjelzők, vidám post it lapok, mágneses lapjelzők, zsebek…és még sorolhatnám!

Kreatív tervezők nagy választéka
Én itthon, a scrapbolt.hu webáruházban találtam a legnagyobb választékot ezekből a tervezőkből. Mint kiderült, ez az egyik legrégebb óta működő ( 6 éve ) scrapbook áruház. Nagy előnyük például, hogy az előrendelési szisztémájuk segítségével gyors hozzáférést biztosítanak a legújabb termékekhez, amiket csak külföldön lehet elérni. Ráadásul egyedi kéréseket is gyorsan teljesítenek, így tényleg nem éri meg a macerát és a sokáig tartó lépéseket, hogy kintről szerezzük be a kedvenceinket.

Több kollekció is megtalálható a kínálatukban, érdemes végigböngészni és kiválasztani azokat, amik a legjobban illenek hozzád! Én nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a megoldásra, mert nagyon sok jó ötletem és fontos tervem van a 2016-os évre, amiket szeretnék tényleg megvalósítani. Nektek is ezt kívánom!

Még több ötletet találsz galériánkban! Kattints a képre!