21 szuper DIY ötlet magyar bloggerektől

2016. január 05.
Az idei év éppen megfelelő arra, hogy ti magatok is szuper dolgokat alkossatok meg! A PandArte bloggere egy kis segítséget is nyújt ehhez.

Nagyon szuper felkérést kaptam tavaly nyáron 20 blogger társammal együtt! Megmutathattuk kedvenc DIY ötletünket egy Magyarországon egyedülálló könyvben, aminek mottója „Te is meg tudod csinálni ” ! Ebben a könyvben arra bátorítunk titeket, hogy ragadjatok ecsetet, ollót, kalapácsot vagy fúrót, és hozzatok létre valami saját, egyedi dolgot.:)

Az ötlet gazdái

„Az egyik legjobb dolognak tartom az együttműködéseket. Hasonló témában tevékenykedők szálai egyszercsak összetalálkoznak és közösen létrehoznak valami jót! Mert ez történt. A Boook kiadónak két éve írt levelünkre pozitív visszajelzést kaptunk, mely szerint nyitottak arra a könyvötletre, amivel megkerestük őket: DIY bloggerek/alkotók csináld magad ötleteinek leírása sok-sok képpel, egy könyvben” – meséli Neuvirth Judit, aki férjével, Födő Gáborral közösen vezeti Vintage Bazaar műhelyüket.

Munkatársak

A sokszínű, vegyes csapatot B. Tier Noémi, a Kedvenc Otthon blog írója koordinálta nagyon jó érzékkel, aki a könyv szerkesztője és stylistja is lett. Tóth Milán pedig gyönyörűen fotózta be a könyvet elejétől a végéig. Földi Hajnal erős esztétikai érzékkel a könyv látványát tette nagyon szerethetővé.

A csapat: alsó sor balról: Pandarte, Borsabox, Borarti for kids , Dizain , HNA design,Térkultúra , Szimpla Design Shop, Nem Mind Lom , Otthonkommandó, Napi szemtorna, Masni dekoráció, Inspirációk lakberendezéshez, felső sor balról: Lakbear, A napfény illata, Nemiskacat, Vintage Bazaar, Kisflanc,Kedvenc otthon, Juditu, Merci-Ancsa dekor, Botanika

21 blogger

21 kreatív ötlet, 21 személyes értelmezés és 21 blog, melyek írói nap mint nap inspirálják követőiket az otthonszépítés és a dekoráció területén. Egy izgalmas könyv, amely kézen fogja és végigvezeti az olvasót az alkotás folyamatán. A tutorialokkal, tippekkel, hasznos információkkal összeállított tartalom azoknak szól, akik nem a szokványos megoldások hívei, és akiknek az alkotás feltöltődést, játékos kalandot, örömteli kihívást jelent.

Az én ötletem

Jómagam egy babakörforgót mutatok be a könyvben, ami egy hímzőkeretből készül. Uniszex darab, ajánlom minden anyukának! Könnyű elkészíteni, a léggömbök és felhők pedig nagyon babás hangulatot adnak a gyerekszobának.:) Ez a munka a legújabb Kismama magazinban is megjelent, onnan is elleshetitek a lépéseket, de érdemes megvenni a könyvet, mert további izgalmas ötletekkel találkozhattok benne!

A könyvet ITT találod!

Így készült a könyv: