Tavaszi ékszertrendek – jönnek a fejedelmi fejdíszek

2016. február 15.
Ékszertervező bloggerünk, Koós Lili ezúttal a tavaszi-nyári ékszertrendek közül mutatja be nektek a kedvenceit.

Idén azt hiszem elég korán kezdődik a tavasz nem is érezem ,hogy izagán epekedve várni kellene mint álltalában….Hamarosan lekerül végre a sapka, vékonyabbra cseréljük a kabátunkat, így bátrabban választhatunk a kiegészítők közül is. Az idei tavaszi-nyári trendek ugyanis nem tűrik a rejtőzködést. Bemutatom nektek most a kedvenceimet, melyek közül egyik sem az a szolid vonal…

A TELJES KÉPGALÉRIÁÉRT KATTINTS A FOTÓRA!

Gigászi méretek

A hatalmasnál is hatalmasabb fülbevalók szinte uralják az egész szettünket. Teljesen oda vagyok értük, de szerintem az ilyen darabokat nem mindegy ki veszi fel, mert könnyen „megeheti” viselőjét.  A tervezők pedig nem álltak meg a gigászi méreteknél, bevetették a szivárvány összes színét is, hogy még jobban feltűnővé és hódítóvá tegyék ezeket a csodás fülbevalókat.

Selyem kendő

Az elegancia feltétlen hódolóinak, szeretettel. Gyönyörű selymek, tarka minták, izgalmas kötési technikák…vagy csak egyszerűen bohém lazaság. Minden korosztályhoz illik – akár csuklóra kötve is -, csak találjuk meg a stílusunkhoz leginkább passzolót.

Csodák a nyakon

A nyakpántok nemrég nagy sikerrel tértek vissza a köztudatba, de most tavasszal néhány divatház picit lazított a szorításon. Visszafogott, de mégis feltűnő darabjaikkal a kulcscsont vonalát célozták meg, mely kihangsúlyozza – legalábbis szerintem – a nyak formáját. Leginkább a hosszú nyakú hölgyeknek ajánlanám, csakúgy, mint a nyakpántot.

Fejdíszek

A hercegnők, az amazonok vagy az egyszerű, sportos hajpántokat kedvelők közé tartozol? Ebben a szezonban kedved szerint váltogathatod a stílusodat: csavarhatsz egy széles kendőt a fejedre, lehetsz királynő egy ékköves tiarával, vagy épp  csak hátra fogod rakoncátlan tincseidet egy szolid darabbal.

Ipari forradalom

Néhány hónapja összefutottam egy hipszter ismerősömmel, aki a bicikli lakatjából és annak kábeléből készített övet magának.  Azt hiszem gratulálhatok most neki, hiszen elsők között érzett rá mi lesz a tervezők egyik nagy kedvence tavasszal. Láncok, lakatok, vasak és fémek uralják a nyakat, díszítik csuklót és a füleket.

Fotók: IMAXTREE