Van felesleges ruhád?

2016. május 15.
Május 22-ig várják a felajánlásokat az Adok-Kapok Napok adománygyűjtő pontján.

A Premier Outlet négy évvel ezelőtt hozta létre az akciót az Ökumenikus Segélyszervezet együttműködésével. A kezdeményezés az évek során az ország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciójává nőtte ki magát. A cél az, hogy minden tavasszal lehetőséget biztosítsanak az emberek számára megunt vagy kinőtt, de még jó állapotban levő ruháik felajánlására. Az akció során évszaktól, nemtől és mérettől függetlenül minden ruhaadományt szívesen látnak.

Wolf Kati, a segélyakció védnüke elmondta, hogy már most több tízezer felajánlás érkezett, de az elkövetkező utolsó pár napban, május 22-ig szeretnék az eddigi adományokat tovább növelni. Az idei akció kiemelt szereplői a gyerekek, így a jó állapotban levő felnőtt női- és férfiruhák, cipők mellett gyermekruhákat, játékokat és sporteszközöket is várnak a szervezők.

„Fontos, hogy lássuk, vannak olyan helyzetek, amikor minden apró segítség számít” – emelte ki Vastag Csaba. – „Sajnos nagyon sok családnak kell nélkülöznie ma Magyarországon, és lehet, hogy éppen a te felajánlásodra van szükségük. Egy nadrág, egy ing, egy labda. Hozz el bármit, az Ökumenikus Segélyszervezetnek köszönhetően biztosan gazdára talál majd.”

Mivel az Adok-Kapok Napok május 22-én lezárul, így a szervezők mindenkit arra bíztatnak, hogy a következő bő egy hétben hozzák el felajánlásaikat a Premier Outletbe. A jótettet az outletközpont üzletei kedvezményekre jogosító kuponokkal hálálják meg.