Készíts magadnak designer táskát!

2016. május 18.
A PandArte bloggere most megmutatja nektek, hogyan és hol tudtok magatoknak igazi designer táskát készíteni!

Már nagyon vártam, hogy ismét egyedi bőrtáskákat készíthessünk közösen a Béta workshopon! Most májusban egy gyönyörű szürke clutchot álmodhattok meg a saját ízlésetek szerint. Kíváncsiak vagytok a részletekre?
Rainer Zsófi, a The Béta Version tervezője, és Varga Cili, a márka menedzsere segítségével ezen a workshopon egy Béta táskát készíthettek el, lyukasztott mintával, bojt díszítéssel, és egy levehető vállpánttal. A táska mérete 24 x 15 cm (szélesség x magasság). A táska alapja egy középszürke árnyalatú marhabőr, amelyet világos, vidám nyári színekkel kombinálhattok. Az elkészült kistáska clutchként, vagy vállon átvetve is viselhető, így garantáltan az idei nyár egyik kedvenc kiegészítője lesz.

VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGEK

– a táska alapja egy nagyon sokoldalú szürke áranylat, amely szinte bármilyen színnel párosítva nagyon mutatós, és könnyen kombinálható a nyári ruhatárunk darabjaival is
– a táska fedélrészének színe választható: a képeken látható fehér, élénk lazacos-rózsaszínes és türkiz árnylatok állnak nagyobb mennyiségben rendelkezésre, de ezeken kívül egy-egy meglepetés-színre is számíthattok
– háromféle mintából választhatjátok majd ki, hogy a lyukak hogyan helyezkedjenek majd el a szürke alapon
– bojt színeit is a táskához igazíthatjátok: lesznek a fedélrészhez illeszkedő bojt-alkatrészek, de ezeken kívül számtalan árnylatú bojt alapanyaggal készülnek majd a lányok, amiket a kedvetekre variálhatnak, így garantáltan nem készül két egyforma táska.

AZ ELKÉSZÍTÉS MENETE

„Az előkészített (kiszabott, bélelt) részeket tetszés szerinti színben lehet majd kiválasztani, így a vendégek egyéni színösszeállításokat hozhatnak létre. A lyukasztott mintát maguk készíthetik el a résztvevők, kézi bőrlyukasztó és kalapács segítségével. Minden munkafázishoz rendelkezésre állnak sablonok, amelyek segítik a munkát, és persze mi is mindenben segítünk, így igazán könnyedén elkészülnek majd a megálmodott darabok. A táska összeállítását, vagyis a varrást Zsófi végzi majd” -meséli Cili lelkesen.

További részletek a PandArte blogon!

A korábbi BÉTA workshopról itt láthattok egy szuper videót: