Patricia Heaton hűsítő sangriája

2016. augusztus 03.
A Szeretünk Raymond és A semmi közepén vígjátéksorozatokból ismert Patricia Heatont a magyar tévénézők új oldaláról ismerhetik meg. A kétszeres Emmy-díjas színésznő főzős sorozatot készített a Food Network számára “Parti Patricia Heatonnál” címmel, amelyben különféle témák köré építve számos művészismerőét látja vendégül - most pedig a Marie Claire olvasóival is megosztja isteni vendégváró sangriájának receptjét!

Nyáron semmi nem eshet jobban egy gyümölcsös, hűsítő italnál, pláne ha kicsit mámoros is az alkoholtól. Jöjjön most egy édeskés spanyol klasszikus, a sangria receptje, egyenesen a sorozatsztár Patricia Heaton konyhájából!


Fotó: Profimedia – Red Dot

Hozzávalók

 

2 üveg rosé bor

2 üveg Sauvignon Blanc bor

800 gr eper, fébevágva

2 bögre rum

2 bögre narancs vagy citrom ízesítésű vodka

1 bögre felezett szőlő

1 bögre cukor

3 citrom felszeletelve

3 zöldcitrom, felszeletelve

3 narancs, felszeletelve

1 liter szódavíz

 

Elkészítés

 

Keverjük össze a rozét, a Sauvignon Blanc bort, az epret, a rumot, a vodkát, a szőlőt, a citromot, a zöldcitromot és a narancsot valamint 1 bögre vizet egy nagy tároló edényben. Legalább 12 órán keresztül hűtjük.

Közvetlen felszolgálás előtt beleöntjük a szódavizet.