Modern bisztró Újpesten – lánykéréssel

2017. január 03. |

Újpest-Központban mintha megállt volna az idő, legalábbis ha az egyik áruház kirakatát nézegetjük. De a főtéri bisztró nagyon is lépést tart a trendekkel: a dizájnra és az ízekre sem lehet panaszunk.

Neves séfek, bisztró hangulat, szezonális alapanyagok – ezekre alapoz az Újpest-Központban üzemelő Központ Bisztró, ahová akkor is érdemes betérnünk, ha egyébként nem sűrűn fordulunk meg ezen a környéken. Aki pedig arrafelé lakik/dolgozik, biztosan nem fog elmenni mellette.

Fűszeres forralt bor téli csevegésekhez – a képre kattintva galéria nyílik

Mi a Kóstoló trióval indítottunk (sajtrém, tepertőkrém és füstölt pisztráng krém kenyérrel/pirítóssal), a finom ízek meg is hozták az étvágyunkat a főételhez. A könnyed halas fogás mellett teszteltük a hamburgert is, amiből mindig többfélét is találni az étlapon. Klasszikus, nagy bucis, jól megrakott burgerre készüljünk, marhahúsos húspogácsával. Választhatunk mellé káposztasalátát vagy sült krumplit is, de a legjobb, ha egyikről se mondunk le. Gondoltak a vegákra is, nekik készül a kecskesajtos-körtés burger.

Bár már alig fért belénk, de a gyümölcsös csokifelfújtat nem tudtuk kihagyni, és milyen jól tettük. A Mayer ház szörpjei nagy kedvenceink, és a Központban forró szörpöket is kínálnak, télen ezek esnek a legjobban. Az itallapon találunk kézműves söröket és különleges borokat is. Szervezhetjük ide a hosszabb beszélgetést barátnőkkel, ebédet a kollégákkal, de randevú helyszínnek is tökéletes. Illetve kezdhetjük itt a napot, mert a Központban reggelizni is tudunk. Amikor mi vacsoráztunk itt, épp egy látványos lánykérés tanúi lehettünk.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Életmód

Öt alapgyakorlat karantén idejére edzés

Öt alapgyakorlat karantén idejére