5 tipp, hogy biztosan a tökéletes esküvői helyszínt válaszd

2017. február 10.
Természetes, hogy a nagy napot mindenki tökéletesnek álmodja, és az is vitathatatlan hogy az álomesküvő az ideális helyszín kiválasztásával kezdődik. Az esküvő megszervezése rengeteg szervezést és alapos átgondolást igényel – ezért is segítünk most 5 hasznos tippel!

Légy tisztában a határokkal

És itt most nem csak az anyagiakra gondolunk, – persze az az első, amivel számolnunk kell – de ugyanilyen fontos, hogy milyen hosszúra tervezzük a vendéglistát. Hiszen nem zsúfolhatjuk vendégeinket egy apró terembe, de arra is ügyeljünk, hogy ne csak néhányan lézengjenek a tánctéren. Ha nagyjából megvan már, hány embert akarunk meghívni, akkor tudunk válogatni a számokhoz passzoló helyszínek között a pénztárcánknak megfelelően.

Adj stílust!

Lehet klasszikusan elegáns, de divatos a vintage stílus vagy a bohém, színes hangulatú esküvő is. Törekedjünk a harmóniára! Elképzelésünkhöz igazodhat a helyszín – képzeljünk csak el például egy meleg színekkel és rusztikus bútorokkal berendezett belvárosi villát, vagy egy pasztellszínben pompázó szabadtéri, nyári lagzit.

Kóstolj bele!

Leves, főétel, desszert? De bonyolítható még a kérdés glutén- és laktózmentes, vegetáriánus menüvel is. Nyugodtan kérj segítséget a szervezőktől és kóstold végig a kiválasztott menüsorod. A legfelkészültebb cégeknél ez is lehetséges!

Vigyázz, mennyit vállalsz

A legtöbb menyasszony próbálja kézben tartani a szervezési minden apró részletét, de egyáltalán nem biztos, hogy ez jó ötlet, hiszen így minden stressz az ő vállát nyomja majd. Az esküvő elsősorban rólunk, a szerelmünk ünnepléséről szól, ezért nyugodtan kérjünk a szervezésben profi segítséget! Már Magyarországon is vannak szuper rendezvényszervező cégek, akik profi módon, az igényeinkhez idomulva valósítják meg álmainkat, ilyen például a 15 éves tapasztalattal bíró Corvina Party Service is. Így nekünk tényleg nincs más dolgunk, mint hátradőlni, és élvezni életünk egyik legszebb napját.

Tájékozódj

Ha már megvan az álomhelyszín, nem árthat érdeklődni olyan pároknál, akik korábban szintén ott tartották az esküvőjüket. Próbáljunk kérdezősködni, hiszen a nagy napon tényleg mindenki arra vágyik, hogy zökkenőmentesen menjenek a dolgok!