Vajon te elég gyakran cseréled a melltartóidat?

2017. február 24.
Mivel egy melltartó nagyon ritkán lesz látványosan koszos vagy elhasznált, hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy jó lesz az még egy darabig. De mégis mennyi idő után kell lecserélni ezeket a darabokat?

Hiába lapulnak csodaszép, csipkés darabok a fiókokban, a szürke hétköznapokban sokan inkább a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb melltartót választják – azt, amelyik lehetőleg az összes színű póló alá, az összes kivágáshoz passzol. És azt választják másnap is, és azután is…

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ahhoz nem kell sem higiéniai, -sem divatszakértőnek lenni, hogy lássuk, mit jelent ez egy melltartóra nézve. Minél többet hordjuk, annál rövidebb ideig lesz használható. Fontos szempont lehet az is, mennyire választottunk jól eleve, egy nem megfelelően illeszkedő melltartó ugyanis még gyorsabban elhasználódik, mint egy tökéletesen passzoló darab. De mi a mágikus szám? Szakértők szerint félévente ildomos lecserélni a melltartókat, ráadásul ilyenkor a legjobb, ha profi próbára is elmegyünk, simán lehet ugyanis, hogy mellünk formája, mérete változott kicsit az elmúlt időszakban.