8 tipp a tökéletes nyaraláshoz

2017. július 20.
Azt szeretnénk, hogy az idei nyaralás a legszebb emlékek közé tartozzon, amelyre még sok-sok év múlva is öröm visszaemlékezni? Tippjeink segítségével nem lesz nehéz megvalósítani!


www.danubiushotels.hu

1. Tervezzünk időben! – Ne hagyjuk az utolsó pillanatra a szállásfoglalást, mert könnyen lehet, hogy a vágyott helyszínen nem kapunk szállást vagy csak a maradékból válogathatunk. Az előfoglalásnak megvan az az előnye is, hogy sokkal olcsóbban juthatunk hozzá a szállodai szobához!

2. Gyűjtsünk információkat! – Érdemes utána olvasni az interneten, hogy milyen szolgáltatásokat, kikapcsolódási lehetőségeket nyújt a szállás és a környék, így nem fordulhat elő, hogy az elutazás előtt vesszük csak észre, mi mindent kihagytunk!

3. Készítsünk listákat! – Nemcsak arról, hogy milyen nevezetességeket akarunk meglátogatni és mit szeretnénk kipróbálni, hanem arról is, mit kell feltétlenül magunkkal vinnünk!

4. Ellenőrizzük le a papírjainkat! – Nehogy közvetlenül az utazás előtt derüljön ki, hogy lejárt az útlevelünk, személyink vagy jogosítványunk – vagy valamelyik családtagunké.

5. Készítsük fel a bőrünket! – Érdemes előre napozni, hogy a tűző napon ne égjen le a bőrünk. Szerezzünk be vízálló fényvédőt!

6. Kapcsoljunk ki! – Szó szerint: kapcsoljuk ki a telefonokat vagy legalább ne nyissuk meg az e-maileket  – egyezzünk meg abban, hogy minden nap pár órára „offline” üzemmódben leszünk. A tűző napon való internetezés amúgy is nagymértékben rontja a látást, arról nem is beszélve, hogy megakadályozza a zavartalan pihenést, kikapcsolódást!

7. Fordítsunk időt sajátmagunkra! – Ki mondta, hogy napi 24 órában együtt kell mozogni? Mindenkinek jót tesz egy kis énidő, amikor azt csinál, amit a legjobban szeret. Egy pihentető aromamasszázs, egy séta a természetben, kis szundikálás ebéd után vagy egy zenés aqua tréning – és kisimultan, feltöltődve jöhetnek megint a közös programok!

8. Próbáljuk ki az all inclusive ellátást! – Minden családtag azt eheti, amit szeret és akkor, amikor csak eszébe jut, ráadásul úgy, hogy egyetlen percet sem kell az ételek beszerzésére, elkészítésére vagy a megfelelő étterem felkutatására fordítani.