4 lakberendezős Instagram-oldal, amit most azonnal be kell követned

2017. augusztus 07.
Manapság az Instagram az egyik legpraktikusabb és legnépszerűbb inspirációs forrás, de nemcsak divattippeket, hanem szuper lakberendezési trendeket is elleshetünk róla!

@Erica_Davies

Antik bútorok játékosan újragondolva, látványos, mintás textilek és olyan meglepő apróságok, amik garantáltan feldobják a lakást. Erica Davies kreatív, bohó és ha beköveted az Instagramon, te is simán ellesheted a stílusát

@TheFrugality

Alex Stedman alapvetően divatszerkesztő, szóval elsősorban menő outfiteket posztol, de mivel imádja a lakberendezést, bőven meríthetünk belsőépítészeti ihletet is tőle. Letisztult stílus és a legújabb trendek ismerete jellemzik.

Fotó: Profimedia – Red Dot

@Emily_Katz

Emily alapvetően a makramét, azaz a dekoratív csomózási technikát szeretné népszerűsíteni, de szuper ötleteivel azokat is inspirálhat, akik nincsenek különösebben oda a csomózott virágtartókért. Sok-sok természetes anyag, még több növény, igazi dzsungelhangulat a lakásban!

@LucyWilliams02

Nem tudunk mást, csak irigykedni, ha Lucy Williams instáját pörgetjük. A jó hír, hogy közben legalább inspirálódhatunk is egy kicsit: indusztriális rézlámpák hófehér mediterrán otthonok és rusztikus, csupaszín kiskonyhák várnak!